ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Se ny reklamevideo der Pål Anders Ullevålseter bokstavelig talt kjører inn på Straand Hotel

Pressemelding, Straand Hotel. 9. juli 2021 – Det er et stort globalt marked for motorsykkelturister og De Historiske Hotel og Spisesteder med Straand Hotel og Hubriding.no i spissen tar nå opp kampen med blant annet Østerrike og Mellom-Europa som har vært ledende MC-turisme markedet i årtier. Hubriding.no er et digitalt kartkonsept med flotte ruter for motorsykkel, sykkel og flotte bilder i Norge. Motorsyklist og 12 ganger Rally Dakar-deltaker Pål Anders Ullevålseter (53)

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Straand Hotel.

9. juli 2021 – Det er et stort globalt marked for motorsykkelturister og De Historiske Hotel og Spisesteder med Straand Hotel og Hubriding.no i spissen tar nå opp kampen med blant annet Østerrike og Mellom-Europa som har vært ledende MC-turisme markedet i årtier. Hubriding.no er et digitalt kartkonsept med flotte ruter for motorsykkel, sykkel og flotte bilder i Norge.

Motorsyklist og 12 ganger Rally Dakar-deltaker Pål Anders Ullevålseter (53), som har vunnet fire realityserier for kjendiser; Isdans i 2007, 71 grader Nord i 2011, Farmen kjendis i 2018 og Mesternes Mester i 2019, spiller hovedrollen i en ny internasjonal YouTube, Facebook og Instagram-film som er laget for å markedsføre Norge som det beste sted i verden å kjøre motorsykkel.

– Norge er helt unikt med sine flotte svingete veier, sier Pål Anders Ullevålseter.

[Video mangler etter import...]

Filmen er spilt inn i Vrådal i Kviteseid kommune i Telemark og vi ser Pål Anders Ullevålseter på tur i et vakkert landskap hvor han ender med å kjøre opp trappene og inn i hotellet. Alle andre må parkere utenfor.

– Gjennom bruk av humor, litt ironi og flotte landskapsbilder, samt overraskelse, har vi skapt en film som egner seg godt for alle digitale plattformer, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal og ansvarlig for Hubriding.no i Norge. Hotellet har på få år tatt posisjonen som landets ledende hotell med fokus på motorsykkel, flotte biler og vanlige syklister.

Lars Arne Straand er stolt over at hotellet nå kan markedsføres internasjonalt som kanskje det beste motorsykkelhotellet i verden.

– Det er stort trykk nå i hotellmarkedet siden nesten alle nordmenn blir å ha Norgesferie i år også. Det merker vi på alle de historiske hotellene fra Agder i sør til Troms og Finnmark i nord. Med denne filmen vil vi både nå et norsk, nordisk og globalt marked med interesse for gode kjøreopplevelser, sier Nils Henrik Geitle, som er adm. direktør for De Historiske Hotel og Spisesteder i Norge.

De Historiske er en medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 66 hoteller, 23 spisesteder og 2 båter som er medlem av gruppen.

Katrine Straand sjekker inn Pål Anders Ullevålseter med humor og parodi fra James Bond filmene.

– Innspilling gikk av stabelen på en av årets varmeste dager med et fantastisk vær. Det er utrolig morsomt å få være en del av markedsføringen av de flotte norske veiene. Våre svingete veier passer perfekt for motorsykkel, classic car og vanlige syklister, sier Pål Anders Ullevålseter som selv har kjørt motorsykkel over hele verden. Både som turist og idrettsutøver. Han er landslagssjef for det norske Endurolandslaget og fikk andreplassen i Rally Dakar i 2010. Han ble europamester i Enduro i 1998 og 2000 og tok VM-tittelen sammenlagt i Ørkenrally i Dubai i 2004. Foruten å vinne de fire realityseriene, Isdans i 2007, 71 grader Nord i 2011, Farmen kjendis i 2018 og Mesternes Mester i 2019 har han også deltatt på Skal vi danse i 2013.

Pål Anders Ullevålseter i forbindelse med opptakene i Kvitseidkleivene under filmopptakene.

– Vi er utrolig stolt over at Telemark nå bidrar med å markedsføre Norge med våre unike veier, sier Anne-Hege Svartdal som er reiselivsdirektør i Visit Telemark. Filmen kommer perfekt nå som verden sakte, men sikkert kommer tilbake til normalitet etter Covid-19 tiden. Gjennom filmen vil vi nå millioner av motorsykkel interessenter over hele verden, som nå kan starte å se i retning av Norge og Telemark som en spennende reiselivsdestinasjon, sier Svartdal.

Anne-Hege Svartdal er stolt over å løfte frem Telemark som et unikt fylke å kjøre motorsykkel, flotte biler eller bruke tråsykkel som turist.

– Her har vi brukt flere spennende filmteknikker for å skape et sterkt digitalt uttrykk, tilpasset de sosiale medieplattformene YouTube, Facebook og Instagram, sier Hans Kristian Lahus, daglig leder, Reklamebyrået Superlativ i Bø i Telemark som har stått for produksjonen.

Ideen til filmen er utviklet av advokat Arve Lønnum i Advokatfirmaet Lønnum i Oslo som selv er aktiv motorsyklist. Han tok en time fri fra lovsamlingen og hygget meg med noe helt annet.

– Jeg fikk ideen en sen nattetime. At hotellet og Pål Anders Ullevålseter tente på ideen og umiddelbart satte i gang å gjøre den til virkelighet, er bare imponerende, sier Arve Lønnum. God natur, flotte bilder og film, samt litt dårlig skjult selvironi er en universell god måte å nå det norske, nordiske og internasjonale MC-publikummet på.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse