Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Scrambler Desert Sled Fasthouse – Ducati kjører på med nye samarbeidskonsepter

Tidligere har Ducati lansert samarbeidskonseptet med Diavel og Lamborghini, og nå går fabrikanten til sengs med klesfabrikanten Fasthouse og lanserer Scrambler Desert Sled Fasthouse som skal produseres i 800 nummererte eksemplarer.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

«Scrambling» har blitt et begrep i motorsykkelverdenen, og mange merker har etter hvert funnet det klokt å produsere scramblere som har blitt en egen stilart. Ducati har siden 2015 utviklet en stor Scrambler-serie med hele 10 modeller. Etter hvert har de blitt svært så populære. Desert Sled er en av disse modellene som har som har fått en egen menighet på grunn av sitt brede bruksområde. Desert Sled Fasthouse har de samme tekniske spesifikasjonene som standardmodellen og skiller seg kun fra denne med et eget grafisk design.

En utrolig festlig motorsykkel:

Desert sled er en festlig motorsykkel i 800-segmentet som svært mange førere har stor glede av å både eie og kjøre. Denne førergruppen har til og med et eget Desert Sled-forum med medlemmer fra hele verden, og her deles læring og gode råd daglig på Facebook. De tekniske dataen er isolert sett egentlig ikke så imponerende, men sykkelen er så absolutt det! Hva mener vi så med det da? Jo, Desert sled er slank, veier knappe 170 kg og har et herlig 18 tommers forhjul, og L-twinmotoren på 803 cc leverer 73 hk og 66 Nm. Den har en festlig styrevinkel og en akselavstand på fine 1445 mm som kombinert med en herlig ergonomi og oppreist kjørestilling skaper en høy «fun-faktor». Desert Sled er langbeint og har dempere fra Kayaba på 46 mm med en vandring på hele 200 mm. Dette er ifølge eierne selv en mental lykkepille som skaper svært mye kjøreglede.

More than just a bike!

Scrambler Desert Sled Fasthouse kommer selvfølgelig med en egen kleskolleksjon som ikke gjør konseptet noe mindre kult. Desert Sled er et kult prosjekt, og Ducati omtaler selv sykkelen som «land of joy» og det tror vi på.

Annonse
Annonse