ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sammy Miller Museum utvider

Sammy Miller er en legende i MC-kretser. Mannen har vært portrettert i MC-avisa tidligere, og når en leser om hans liv er det umulig å unngå å bli imponert. Etter en karriere som begynte med road racing, gikk han over til trial, og gjennom utvikling av maskineri og kjøreteknikk omskapte han sporten til det den er i dag. Tekst: Svein Berli Et av de beste blir enda bedre! Sammy Miller Museum i New Forest i England er et av verdens absolutt beste i sitt slag og har et maskinutvalg som kan ta pus

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sammy Miller er en legende i MC-kretser. Mannen har vært portrettert i MC-avisa tidligere, og når en leser om hans liv er det umulig å unngå å bli imponert. Etter en karriere som begynte med road racing, gikk han over til trial, og gjennom utvikling av maskineri og kjøreteknikk omskapte han sporten til det den er i dag.

Tekst: Svein Berli

Et av de beste blir enda bedre!

Sammy Miller Museum i New Forest i England er et av verdens absolutt beste i sitt slag og har et maskinutvalg som kan ta pusten fra selv den mest blaserte. Syklene gjenspeiler MC-historien både på bane og gate. Best av alt: Samtlige er kjørbare! Godbitene står på rekke og rad, og blant dem finner du samtlige versjoner av Norton Manx, kompressormatet AJS V4, Moto Guzzi 500 cc V8, Honda RC 166 og mange, mange fler.

Miller har sitt eget restaureringsverksted i forbindelse med museet. Miller selv beskriver museet som "en hobby som tok av!", og nå har den tatt av så mye at han trenger mer plass. Museet ligger i et vernet område, men heldigvis har de lokale myndighetene innsett hvor mye Sammy Miller Museum betyr for lokalmiljøet. Han har derfor fått byggetillatelse til et toetasjes påbygg på tilsammen 930 kvadratmeter. Ifølge Miller har han allerede nok sykler til å fylle nybygget.

Du finner all informasjon om hvor museet er, åpningstider og mye annet ved å besøke www.sammymiller.co.uk

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse