ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Salgsøkning for Indian Motorcycle

Polaris Industries har offentliggjort tall for årets andre kvartal (april–juni 2017). Totalsalg for alt motorsykkel-relatert har gått ned. Polaris har solgt for 198 milloner dollar i årets andre kvartal, mot $228,4 milloner dollar samme periode i fjor – en nedgang på ca. 13 %. Men dersom man ser bort fra de 54 millionene dollar nå nedlagte Victory sto for i fjor, er Indian-salget i en solid oppsving. Scott Wine, Polaris sin administreren direktør, sier i en uttalelse: "I en svak motorsykkelindus

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Polaris Industries har offentliggjort tall for årets andre kvartal (april–juni 2017). Totalsalg for alt motorsykkel-relatert har gått ned. Polaris har solgt for 198 milloner dollar i årets andre kvartal, mot $228,4 milloner dollar samme periode i fjor – en nedgang på ca. 13 %. Men dersom man ser bort fra de 54 millionene dollar nå nedlagte Victory sto for i fjor, er Indian-salget i en solid oppsving.

Scott Wine, Polaris sin administreren direktør, sier i en uttalelse: "I en svak motorsykkelindustri fortsetter Indian å demonstre hvordan man kan overleve ved å kombinere spennende nye sykler, sterke forhandlernett og et merkenavn med momentum."

Hvis man ser på hele salget til Polaris Industries – som også inkluderer powersport-kjøretøy, ATV og snøscootere, samt etter-marked-deler for de ulike segmentene – har man i andre kvartal hatt en formidabel økning i salget: Oppgangen er på hele 21 %! 1,3649 millioner dollar i år mot 1130,8 millioner dollar i fjor (andre kvartal).

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse