Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Rykter om Yamaha Ténéré 300

Ryktene sier at Yamaha kommer med 11 nye modeller neste år, og en av disse kan være en Ténéré 300 som skal konkurrere med BMW G 310 GS og KTM 390 Adventure. Te

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Ryktene sier at Yamaha kommer med 11 nye modeller neste år, og en av disse kan være en Ténéré 300 som skal konkurrere med BMW G 310 GS og KTM 390 Adventure.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Foto: Yamaha (avbildet modell er en Ténéré 700
).

Vi antar at flere av disse 11 nevnte 2021-nyhetene fra Yamaha vil være «facelifter», men nå ryktes det altså at Ténéré 300 kan være en av nykommerne. Det er rimelig å nærmest fastslå at Yamaha, dersom dette er riktig, vil bruke motoren fra MT-03 kombinert med designet til Ténéré 700.

En morsom tanke og idé, men det gjenstår selvfølgelig å se om dette faktisk skjer. Konkurrentene fra BMW og KTM har blitt ganske populære, men det norske markedet er neppe det som kommer til å jekke ut denne ideen.

Vi synes ideen er god og håper at Yamaha gjør noe med dette. Kjenner vi Japanerne rett, vil dette ta tid, da kravene til kvalitet og design er svært høye. Yamaha kommer neppe til å lansere noe som ikke er godt nok testet og kvalitetssikret. Vi heier imidlertid på ideen – la A2-førerne få enda en fin modell å kose seg med.

Annonse
Annonse