ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rykte- og spekulasjonstid

Det begynner gjerne i august: Lekkasjer – selvfølgelig heeeelt utilsiktet, spekulasjoner og av og til fakta om nye modeller. Hetest på spekulasjonsbørsen for øyeblikket er BMW. Tyskerne har kunngjort at de kommer til å lansere ni ny modeller i år – dvs. på messene til høsten. Nå sier de ikke hvilke modeller det dreier seg om, men enkelte peker seg ut: S 1000 RR Det har allerede versert spionfoto av en ny superbike (se foto), og den eksisterende begynner å dra på årene, selv om den fremdeles hen

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det begynner gjerne i august: Lekkasjer – selvfølgelig heeeelt utilsiktet, spekulasjoner og av og til fakta om nye modeller.

Hetest på spekulasjonsbørsen for øyeblikket er BMW. Tyskerne har kunngjort at de kommer til å lansere ni ny modeller i år – dvs. på messene til høsten. Nå sier de ikke hvilke modeller det dreier seg om, men enkelte peker seg ut:

S 1000 RR

Det har allerede versert spionfoto av en ny superbike (se foto), og den eksisterende begynner å dra på årene, selv om den fremdeles henger med. I tillegg har Althea Racing-sjefen Genesio Bevilacqua slått fast at det kommer en ny, og han burde vite, da teamet hans kjører S 1000 RR. Det som også sies er at den nye vil ha helt ny motor med veivaksel som roterer bakover. Ordet som brukes om etterfølgeren til S 1000 RR er «game-changer». Det lover godt.

G 310 RR

BMWs samarbeidspartner TVS har allerede vist en lekker sak de har døpt Apache – en sykkel som er attraktiv i tillegg til å være sporty. Den kommer til å konkurrere i en klasse som begynte som 250, men etter hvert har kubikknivået krøpet oppover via 300 og helt opp til 400. Hvorvidt BMWs 310-kubikker er konkurransedyktig i denne klassen vil vise seg.

F 850 GT / F 850 R

Det er logisk at det kommer to nye modeller med den nye motoren som brukes i nye F 850 GS. Den har 270 graders veivaksel, større forbrenningskammer og sies å være en kraftig forbedring av eksisterende motor. Derfor er det logisk at den også tas i bruk i de to gjenværende modellene i F-serien.

Alt dette er selvfølgelig spekulasjoner, men hvis BMW mener alvor med ni NYE modeller – ikke bare endringer i farger eller dekor – er det ikke usannsynlig at spekulasjonene slår til.

Det nærmer seg Intermot og EICMA, og da får vi vite. (Eller sannsynligvis før...)

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse