ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rykte: Lorenzo til Suzuki?

Jorge Lorenzo har ikke hatt det helt lett hos Ducati. Til tross for skyhøye forventninger – både egne og andres – har det ikke lyktes spanjolen å sette sitt preg på MotoGP med Ducati. Lorenzo fikk fantasilønning for å skifte fra Yamaha til Ducati, og alle, inklusive ham selv, var sikker på at det bare var å gi gass og hente hjem tittelen. Noe han ikke har vært i nærheten av – tvert i mot er det metodiske og pålitelige Dovisioso (som tjener LANGT mindre) som er den som har løftet Ducati. Rimelig

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Jorge Lorenzo har ikke hatt det helt lett hos Ducati. Til tross for skyhøye forventninger – både egne og andres – har det ikke lyktes spanjolen å sette sitt preg på MotoGP med Ducati. Lorenzo fikk fantasilønning for å skifte fra Yamaha til Ducati, og alle, inklusive ham selv, var sikker på at det bare var å gi gass og hente hjem tittelen.

Noe han ikke har vært i nærheten av – tvert i mot er det metodiske og pålitelige Dovisioso (som tjener LANGT mindre) som er den som har løftet Ducati. Rimeligvis finnes det dem i Ducatis organisasjon som ikke er helt begeistret for tingenes tilstand, på samme måte som Suzuki mangler mye på å være fornøyd med Andrea Iannone. Han var tenkt å være Suzukis førstefører, men blir regelrett fra kjørt av Alex Rins som kjørte seg til podiumplass i Argentina. Det hevdes også at Suzukien er langt mykere å kjøre enn Ducatien og derfor vil passe Lorenzos stil bedre.

Nå kan ikke Lorenzo regne med å komme i nærheten av sin nåværende årslønn på 12 millioner Euro ved et skifte til Suzuki, men gutten har bankbok så det holder, og derfor spekuleres derfor i om ikke han er villig til å godta et drastisk lønnskutt for å komme på konkurransedyktig maskineri. Det finnes til og med velinformerte kilder som hevder at overgangen allerede er avtalt, men Lorenzo har ingen kommentar til det.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse