ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rukka Spectria – ny sjefsdress for damer

Rukka har nettopp lansert sin nye Top of The Range dress for damer, og som vanlig er spesifikasjonene hentet fra øverste hylle. Hovedmaterialet er elastisk Gore-Tex Pro 3-lags laminat med Armacor forsterkninger på skuldre, albuer og knær. Den passive sikkerheten økes ytterligere av D3O LP1 leddbeskyttere som er spesiallaget for å passe kvinnelig anatomi. Disse sitter på albuer, skuldre, knær og hofter. I tillegg har dressen en Rukka D3O Air All ryggbeskytter. Med kombinasjonen av høy rive-og sli

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rukka har nettopp lansert sin nye Top of The Range dress for damer, og som vanlig er spesifikasjonene hentet fra øverste hylle. Hovedmaterialet er elastisk Gore-Tex Pro 3-lags laminat med Armacor forsterkninger på skuldre, albuer og knær.

Den passive sikkerheten økes ytterligere av D3O LP1 leddbeskyttere som er spesiallaget for å passe kvinnelig anatomi. Disse sitter på albuer, skuldre, knær og hofter. I tillegg har dressen en Rukka D3O Air All ryggbeskytter. Med kombinasjonen av høy rive-og slipemotstand i ytterstoffet, kevlaren i Armacor og D3O beskyttere byr dressen på en meget høy grad av sikkerhet.

På den mer praktiske siden: Innerforet med temperaturregulerende Outlast kan tas ut, jakke og bukse har tilsammen 6 ventilasjonsåpninger og kragen har en fastmontert Goretex vindstopper som kan rulles ned og festes med trykk-knapp når den ikke trenges. Ermene har Storm Cuff på håndleddene. Disse holder vann og trekk ute. 6 lommer – 4 av dem vanntette – sikrer plass til alle nødvendige småting. Buksen har klimaregulerende AirCushion på innsiden av setet og Keprotec anti-skli belegg på utsiden.

Jakken leveres i størrelser 34–50, bukse med standard benlengde i 34–46. Det kan også leveres bukse med korte eller lange ben.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse