Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Rukka Energater – adventuredress i særklasse

Rukkas nye todelte adventuredress gir perfekt værbeskyttelse, overbevisende sikkerhet og høy brukerkomfort. Rukkas laminerte 3-lages dresser er ekstremt slitesterke og fullstendig vanntette – selv ikke yttermaterialet blir gjennomvått når det regner. Brukerkomfort og sikkerhet ivaretas med stretchsoner og Armacor forsterkninger. Rukka D3O Air øker sikkerheten ytterligere. Disse beskytterne blir harde når de utsettes for slag og tåler dermed mye. Jakken har justerbar livvidde og Gore-Tex stormkra

Publisert:

Rukkas nye todelte adventuredress gir perfekt værbeskyttelse, overbevisende sikkerhet og høy brukerkomfort.

Rukkas laminerte 3-lages dresser er ekstremt slitesterke og fullstendig vanntette – selv ikke yttermaterialet blir gjennomvått når det regner.

Brukerkomfort og sikkerhet ivaretas med stretchsoner og Armacor forsterkninger.

Rukka D3O Air øker sikkerheten ytterligere. Disse beskytterne blir harde når de utsettes for slag og tåler dermed mye. Jakken har justerbar livvidde og Gore-Tex stormkrage. Doble mansjetter er også på plass. Jakken har til sammen 6 lommer – fire av dem er vanntette. I tillegg finner du store ventilasjonsåpninger og et Outlast uttakbart innerfor.

Energater buksen kan koples til jakken med glidelås, men den har også avtakbare seler dersom du foretrekker det. Ventilasjonsåpninger, vanntettelommer og uttakbart Outlast innerfor er også på plass. Setet har en ekstra polstring som kalles AirCushion, og på utsiden sitter Antiglide-Keprotec. Lange glidelåser nede på benene gjør at det er lett å få buksebenene over støvelen.

Jakken leveres i størrelser fra 46–66.

Buksen i standard størrelse fra 46–62, lange ben 48–58, korte ben fra 48–66.

Veil.pris jakke: 11.595,- (Jakke str. 62 veil. pris 12.755,-)

Veil. pris bukse: 8.695,-

Leverandør: Spare Parts Service AS.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse