ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rukka AirAll kjøredress

Det er ikke ofte vi kan hevde dette, men Rukka AirAll har innebygd sommer – ihvertfall temperaturmessig! Overraskende nok er det våre finske venner fra det høye, kalde nord som sørger for dette, de som vel er mer kjent for sin evne til å takle iskalde vinterdager enn de varme sommerdagene. Tekst: Svein Berli. Sommeren 2018 lærte oss i hvert fall en ting: Det går an å ha dager med 30 grader også her til lands. Til og med mange av dem. Faktisk på rekke og rad. MC-kjøring i 30 grader med tradisj

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ikke ofte vi kan hevde dette, men Rukka AirAll har innebygd sommer – ihvertfall temperaturmessig! Overraskende nok er det våre finske venner fra det høye, kalde nord som sørger for dette, de som vel er mer kjent for sin evne til å takle iskalde vinterdager enn de varme sommerdagene.

Tekst: Svein Berli.

Sommeren 2018 lærte oss i hvert fall en ting: Det går an å ha dager med 30 grader også her til lands. Til og med mange av dem. Faktisk på rekke og rad. MC-kjøring i 30 grader med tradisjonelt kjøreutstyr kan være en fuktig opplevelse: Uansett hvor godt et plagg puster, så holder det ikke unna, og resultatet er at en blir våt innenfra og ut.

Nå har Rukka kommet opp med en løsning som bør tiltale alle dem ønsker mer behagelig inneklima på varme dager: AirAll er en ny dress i AirPower-kolleksjonen, og den er laget av grovmasket Cordura AFT mesh som slipper masse luft gjennom. Jakkeermene, sidene av jakken, buksebenene og buksebaken har et enda mer grovmasket AFT+. Resultatet er at vinden strømmer nesten uhindret gjennom og sørger for behagelig temperatur, samtidig som svetten kan fordampe i stedet for å ligge klamt på huden.

Passiv sikkerhet er ivaretatt med den høye slipemotstanden i Cordura AFT og AFT+, og i tillegg har utsatte områder ekstra forsterkning. Polstringene er CE-godkjente D3O Air som er perforert med tanke på ventilasjon. Jakken kan også utstyres med Rukka Full Back eller All Back ryggbeskyttelse.

Rukka AirAll har fem lommer, den ene med vanntett innerlomme. Dressen har ikke membran, men Rukka Stretch Dry kan trekkes utenpå i regnvær hvis du ikke liker å få sommerregn på kroppen.

Jakken leveres i størrelser fra 46–66, og du kan velge mellom lysgrå eller sort med grå eller oransje trim. Rukka AirAll bukse leveres i sort og i størrelsene 46–64, ekstra lang i 48–58, kort fra 48–66.

Veiledende pris er kr 4.795,- for jakke, kr 3.895,- for bukse.

Norsk leverandør: Spare Parts Service AS.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse