Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ruco Scandinavia skal distributere Ixon

Pressemelding fra Ruco Scandinavia: Ixon er en tradisjonelt og fremgangsrikt brand, etablert i Macon, Frankrike hvor hovedkontor og lager er lokalisert. Ixon har et stort utvalg av bekledning til MC, alt fra fullblods racing-skinndresser, til adventure/touring jakker og bukser, til mer urbane jakker og kevlar-jeans til både damer og herrer. Hele Ixon sin range, er CE-godjent for MC (gjelder ikke fritidstøy/casual). Se vårt Ixon utvalg på: www.ruco.no/search?q=ixon Flere forhandlere har valgt å s

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2021 kl 14:01

Pressemelding fra Ruco Scandinavia:

Ixon er en tradisjonelt og fremgangsrikt brand, etablert i Macon, Frankrike hvor hovedkontor og lager er lokalisert.

Ixon har et stort utvalg av bekledning til MC, alt fra fullblods racing-skinndresser, til adventure/touring jakker og bukser, til mer urbane jakker og kevlar-jeans til både damer og herrer. Hele Ixon sin range, er CE-godjent for MC (gjelder ikke fritidstøy/casual).

Se vårt Ixon utvalg på: www.ruco.no/search?q=ixon

Flere forhandlere har valgt å satse på et godt utvalg av modeller fra Ixon fra kommende sesong, så dette blir å finne hos lokale norske forhandlere fra starten av mars 2021. I tillegg vil Ruco Scandinavia ha en godt lager for supplering gjennom sesongen.

Annonse
Annonse