ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Royal Enfields nye 750 twin

Dette er Royal Enfields nye 750 parallelltwin. Sykkelen har vært under utvikling en tid, men nå er den under prøvekjøring i Spania. Vi har sett motoren tidligere – da har den vært lirket inn i et modifisert Continental GT chassis, men dette er første gang en versjon som kan minne om produksjonsklar er fotografert. Royal Enfield har hittil ikke villet kommentere sykkelen, men teamet som har kjørt testene i Spania har i all hovedsak vært folk fra det nye engelske teknologisenteret. Bildene viser a

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Dette er Royal Enfields nye 750 parallelltwin. Sykkelen har vært under utvikling en tid, men nå er den under prøvekjøring i Spania. Vi har sett motoren tidligere – da har den vært lirket inn i et modifisert Continental GT chassis, men dette er første gang en versjon som kan minne om produksjonsklar er fotografert.

Royal Enfield har hittil ikke villet kommentere sykkelen, men teamet som har kjørt testene i Spania har i all hovedsak vært folk fra det nye engelske teknologisenteret.

Bildene viser at sykkelen er utstyrt med forgassere, og det forteller at 750'en i første omgang er beregnet på det indiske markedet hvor utslippskravene er langt mer avslappet enn i Europa. Det er også sunn fornuft rent økonomisk etter som det indiske markedet for Royal Enfield er flere hundre ganger større enn resten av verden til sammen.

Det er derfor ikke rimelig å vente at sykkelen blir å se i Europa før tidligst 2018. Men at den kommer, behøver en ikke være i tvil om. Det er ikke uten grunn at Royal Enfield har ansatt europeiske toppfolk for å ta seg av design og utvikling!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse