Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Royal Enfield Tribute Black – sjarmerende spesialutgave

Tribute Black ble anonsert tidligere i år, men nå har vi fått vite at sjarmtrollet kommer i hele 1000 eksemplarer til Europa. Dette blir nok et samlerobjekt og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tribute Black ble anonsert tidligere i år, men nå har vi fått vite at sjarmtrollet kommer i hele 1000 eksemplarer til Europa. Dette blir nok et samlerobjekt og blir nok ikke helt enkel å få tak i, da det helt sikkert ikke kommer særlig mange til Norge.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Disse motorene er veldig sjarmerende å kjøre og står ikke tilbake for sine engelske konkurenter. De har en myk fin gange, en fin og presis girboks og et kraftfullt moment.

Den ensylindrede motoren på 500 kubikk har vært brukt i flere av Royal Enfileds modeller, men motoren skal nå fases ut. Royal Enfield skal altså bruke motoren i Tribute Black, og andre modeller som Clasic og Bullet vil bli produsert ut 2020 eller så lenge lageret med motorer av denne typen holder. Royal Enfield lover at Tribute Black kommer med eksklusive detaljer, sidevesker og tonet lakk og håndmalt dekor.

Så vidt vi er kjent med kommer det et par eksemplarer til Lazy Boyz i Oslo. Så ønsker du å sikre deg et eksemplar av denne sjeldenheten, så bør du sikkert ta kontakt med Lazy Boyz pronte!

Annonse
Annonse