ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rovik MC er nå Yamaha Cross-forhandler

Rovik MC AS, som holder til på Forus mellom Stavanger og Sandnes, er nå blitt offisiell Yamaha crossforhandler. Med dette er det nå fem crossforhandlere for Yamaha i Norge. Det er Rolf Rovik, en av de beste crosskjørerne i Norge i 70- og 80-tallet, som skal stå for salget av crosserne hos Rovik MC, sammen med daglig leder Owe Rovik. Owe Rovik kan fortelle at 2020-nyhetene allerede er i butikken og ønsker alle cross-interesserte i Sør-Norge og Vestlandet velkommen til Yamaha sitt nye cross-se

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rovik MC AS, som holder til på Forus mellom Stavanger og Sandnes, er nå blitt offisiell Yamaha crossforhandler. Med dette er det nå fem crossforhandlere for Yamaha i Norge.

Det er Rolf Rovik, en av de beste crosskjørerne i Norge i 70- og 80-tallet, som skal stå for salget av crosserne hos Rovik MC, sammen med daglig leder Owe Rovik.

Owe Rovik kan fortelle at 2020-nyhetene allerede er i butikken og ønsker alle cross-interesserte i Sør-Norge og Vestlandet velkommen til Yamaha sitt nye cross-senter i Stavanger.

Rovik MC på Forus har måttet utvide sitt butikklokale i år for blant annet å få plass til Yamaha sitt crossutvalg.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse