ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rossi funderer om fremtiden

I et intervju med Radio DeeJay har Valentino Rossi sagt at han kunne tenke seg å prøve billøpet Le Mans 24 timer, og at han i tillegg kunne tenke seg å være i team med ingen ringere enn Fernando Alonso. I intervjuet var det meningen at Rossi skulle kommentere MotoGP-sesongen som nettopp er avsluttet, men han valgte å begynne med å snakke om fremtiden: «Jeg er redd for å trekke meg tilbake. Når det er slutt på min tid i MotoGP, kommer jeg fremdeles til å ha rundt ti års racing i meg. Kan være det

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I et intervju med Radio DeeJay har Valentino Rossi sagt at han kunne tenke seg å prøve billøpet Le Mans 24 timer, og at han i tillegg kunne tenke seg å være i team med ingen ringere enn Fernando Alonso.

I intervjuet var det meningen at Rossi skulle kommentere MotoGP-sesongen som nettopp er avsluttet, men han valgte å begynne med å snakke om fremtiden: «Jeg er redd for å trekke meg tilbake. Når det er slutt på min tid i MotoGP, kommer jeg fremdeles til å ha rundt ti års racing i meg. Kan være det blir i rally, men jeg kunne tenke meg å kjøre på bane, også. Jeg ville likt å kjøre Le Mans 24 timer. Det ønsker Alonso også, så kanskje vi skulle bli et team og kjøre løpet. Etterpå kunne vi spise middag sammen.»

Han snakket også om vintertestene i Sepang: «Vi kjørte bra. Vi prøvde ut både 2016- og 2017-chassiset og var enige om at 2017 var det verste. Nå er det opp til Yamaha å sørge for store forbedringer. Maverick og jeg har gjort testarbeidet, så nå er ballen på japanernes banehalvdel, og det er de som har som oppgave å utvikle chassis og motor. Jeg kunne ha vunnet tittelen i 2016, men i år var det vanskeligere.»

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse