ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Røros hotell har startet arbeidet med å utvikle HUB-riding-ruter i et fantastisk kjøreterreng

Røros har svært mye kjøreterreng og annet å by på:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

HUB-riding-bølgen er i gang, og skal vi tro tallene fra denne sesongen, har tusenvis av norske motorsyklister vist at de virkelig setter pris på De Historiske Hoteller og Spisesteder sin satsing på HUB-riding.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Straand Hotel i Vrådal med Lars Arne og Katrine Straand i spissen utviklet i år 13 nye og svært varierte eldorado-ruter for oss motorsyklister, og dette har nok kommet for å bli. Nå har hotellkjeden De Historiske meldt seg på og er godt i gang med å lage tilsvarende rutenett i andre deler av landet.

– Rutene lages for at alle skal kunne kjøre de, men vi vil også kunne tilby utfordringer for de litt mer vante, sier gutta som lager rutene.

Under besøket på Tronfjellet, som har Norges nest høyeste grusvei, var forholdene mildt sagt krevende, men utrolig morsomme sist uke, og Terje Bredal koste seg med Haakon Olaisen.

Teamet som kjører opp rutene starter arbeidet sitt med en kartstudie før de ved ankomst Røros møter lokalkjente førere i et eget møte. Etter noen justeringer startet de dagen etter på testkjøringen som viser om rutene faktisk kan kjøres. Under kjøringen har teamet med en egen fotograf som laget billedmaterialet til rutebeskrivelsene som publiseres.

Å være testfører for HUB-riding-konseptet har en pris, og det går ikke alltid helt som man planlegger. Men de fantastiske opplevelsene du får på veien bidrar til at vi tåler litt svette, vonter og tårer.

Men når sluttresultatet og det vi etter hver vil kunne tilby motorsyklistene blir så fantastisk som det blir her, ja da er det verdt alt.

Været har dessverre satt en stopper for denne sesongen, men vi fortsetter så snart snøen er borte igjen. I tilfellet Røros vil vi publisere tre ruter allerede i høst og kommer med flere allerede i mai neste år. Alle kan glede seg til helt fantastiske opplevelser på asfalt og grus, og terskelen skal være så lav at alle skal kunne nyte dette tilbudet.

Tilbudet vil bli publisert på hotellets egne hjemmeside, kjedens hjemmesider og på www.HUBriding.no. Nyheter og endringer vil også bli formidlet i sosiale medier.

Følg med.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse