ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rolf Kåre Valderhaug ansatt som salgssjef hos Lazy Boyz AS

Pressemelding fra Lazy Boyz AS – Harley-Davidson Oslo: "Tilbake til MC-bransjen etter ti år hos Eurosport Norge Det er med stor glede vi ønsker Rolf Kåre Valderhaug (56) velkommen som salgssjef for nye og brukte motorsykler i vårt firma. Han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Eurosport Norge, og har fra tidligere en rikholdig bakgrunn fra MC-bransjen. Vi kan nevne, selger hos Spare Part Service, annonseselger i bladet Bike, selger og servicemedarbeider hos Kellox og mekaniker hos AR-Tun

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding fra Lazy Boyz AS – Harley-Davidson Oslo:

"Tilbake til MC-bransjen etter ti år hos Eurosport Norge

Det er med stor glede vi ønsker Rolf Kåre Valderhaug (56) velkommen som salgssjef for nye og brukte motorsykler i vårt firma. Han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Eurosport Norge, og har fra tidligere en rikholdig bakgrunn fra MC-bransjen. Vi kan nevne, selger hos Spare Part Service, annonseselger i bladet Bike, selger og servicemedarbeider hos Kellox og mekaniker hos AR-Tuning. Han har også drevet sin egen bensinstasjon på Valderøy, og begynte sin karrierevei som bilmekaniker.

Mange vil nok dra kjensel på Rolf Kåre som MC-ekspert for NRK og TV2 (Autofil og Broom), og han har i mange år bidratt med sine MC-kunnskaper i Statens Vegvesen og Politiets trafikksikkerhetssamarbeid. Fra 1981 og fram til 2002 hadde han også en anstendig karriere som roadracingfører på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Rolf Kåre har fått smaken på det gode liv med Harley-Davidson, og vi ser fram til å nyttiggjøre hans brede erfaring i den videre utviklingen av vår salgsavdeling.

Rolf Kåre begynner hos oss 1. mars, og du finner han selvfølgelig på vår stand under MC-2017 på Lillestrøm 10-12 mars."

Bildet viser salgsavdelingen hos Harley-Davidson Oslo – Lazy Boyz AS. Fra venstre: Tom Sylling (eier), på sykkelen; Rolf Kåre Valderhaug (ny salgssjef), Torill Dahl(selger) og Henning Myhre (selger).

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse