Annonse
Annonse
MC-avisa

Røisheim Hotell – lyst til å oppleve noe spesielt i sommer?

Da skal du definitivt legge turen om Røysheim i Bøverdalen, enten på vei til eller fra Sognefjellet som er en av Norges flotteste kjøreopplevelser for motorsyklister.

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2021 kl 19:24

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Her vil du møte Kjell Magnussen og Lise Rolland som overtok driften i 2020. To durkdrevne fagfolk som vet hvordan både mat og gjester skal behandles. Tospannet driver det imponerende stedet som har en historie som går helt tilbake til 1858 da Halvor Røysheim etablerte skysstasjonen for farende som skulle til eller fra Sognefjellet og trengte hvile og stell. Skysstasjonens funksjon gikk gradvis over til å bli et hvilested for fjellturister og reisende, og det er nettopp denne dimensjonen det virkelig er verdt å få med seg på reisen. Her får du store mat- og kulturopplevelser på et fantastisk sted, og du som gjest settes i sentrum av et svært erfarent vertskap som vet akkurat hva du trenger.

Lise Rolland og Kjetil Magnussen.

Lise Rolland og Kjetil Magnussen.

Her kommer alle opplevelsene med en wow-effekt, og skulle man mot formodning finne noe å sette fingeren på, vil jeg våge den påstand at det sannsynligvis er deg det er noe galt med!

Et opphold på Røisheim er som å reise i tid og historie, og du bør passe på at du har nok tid til å nyte stedet. Her kan du koble deg av fra mas og jag og bare være til stede. Nyte mat og vin og de fantastiske måltidene som serveres. Betjeningen er fantastisk imøtekommende og gjør sitt ytterste for at oppholdet skal bli minneverdig.

Her finner du også en utstilling av Dronning Sonja som er verdt et besøk.

Her finner du også en utstilling av Dronning Sonja som er verdt et besøk.

Fakta om Røisheim Hotell:

Røisheim er en medlem i hotellkjeden De historiske hotell og spisesteder og ligger ca. 15 km vest for Lom. Stedet består av 14 fredede hus som alle er samlet på et idyllisk og sjarmerende tun. Noen av husene er fra 1700-tallet og er flyttet fra den andre siden av dalen hvor de opprinnelig lå. Beliggenheten er fantastisk flott for motorsyklister som søker opplevelser i en region som er rik på flotte kjøreopplevelser. Røisheim er godt besøkt, så det anbefales at du bestiller oppholdet på forhånd.

Klikk her for å lese mer på hotellets nettside.

Annonse
Annonse