ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ride Bergen med Norges råeste utstyrsavdeling!

Etter å ha gått forbi BMW-avdelingen som er i full butikkhøyde, kommer en inn til KTM- og Husqvarna-syklene, og over denne avdelingen har det nå kommet en mesanin som huser Norges råeste utstyrsavdeling.

Som vi skrev i MC-avisa nr. 3-22 så har flere MC-forhandlere brukt høsten til å pusse opp sine butikker foran årets sesong. En av disse er Ride Bergen AS som har laget en helt ny utstyrsavdeling på 300 kvadratmeter i sin butikk på Åsane. Det er også kommet ny lysinnredning i resten av butikken, slik den fremstår som en av de mest moderne MC-butikkene i Norge. Ta turen innom neste gang du er i Vestlandshovedstaden!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Denne artikkel ble først publisert i MC-avisa #5-2022.

Rev’It har fått en stor plass i den nye utstyrsavdelingen. Rev’It lager bekledning for både Touratech, H-D og Husqvarna og er verdens tredje største produsenter av MC-utstyr.

Det er som oftest salgssjef Terje Bøe, som er en av de eierne, jeg pleier å snakke med når jeg er innom Ride Bergen. Denne gangen hadde han og sønnen Kristoffer, som også jobber i butikken, tatt turen til favorittlaget Liverpool og sett at de mørkanket Manchester United. De var ennå i utlendighet og lykke da vi besøkte butikken i Litleåsveien 49 i Åsane.

Rett ved inngangen finner du en sittegruppe med en nydelig urestaurert MC.

Men de to andre eierne, Kai Ove Lekve og Arne Oppedal, var i butikken. Etter en hyggelig prat var det å ta trappen opp til den nye utstyrsavdelingen til Ride Bergen. Her fant jeg Sølvi og Mina som ekspederte noen fornøyde MC-kunder. Begge kunne fortelle at det er flere og flere nye MC-kunder som nå dukker opp i butikken.

Det er Sølvi Jordal (t.v.) og Mina Marielle Hermannsen du møter når du tar turen opp til Ride Bergen sin nye utstyrsavdeling.

– Det kom for eksempel ei dame i 60-årene som hadde begynt på MC-lappen, forteller Sølvi Jordal som har lang erfaring hos Ride og kjørt MC siden ungdommen. Mina Marielle Hermannsen er siste tilskudd hos Ride Bergen og ble ansatt rett før påsken i år.

I den nye avdelingen finner du Rukka, Spidi, Schuberth, Arai, Kriega, Givi og flere andre kvalitetsmerker. Her er det bare å plukke og velge!

Selvsagt er sort og gult ennå blant favorittfargene til motorsyklister, men det er flere som likte de nye fargevalgene til for eksempel Rev’It. Det bugnet av både jakker, bukser, hjelmer, hansker og sko. Rukka var på plass med sin nye butikkinnredning, og det var et stort utvalg av Kriega ryggsekker.

Den nye avdelingen til Ride Bergen er så utrolig gjennomført, og en får rett og slett lyst til å kjøpe utstyr når en besøker Sølvi og Mina!

Det er også en cross- og enduroavdelingen helt innerst med et stort utvalg av utstyr fra Fox.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse