ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Rekordbesøk på Oslo Motor Show

Utstillerne hadde virkelig jobbet med standene sine. Nydelige klassikere var utstilt i nydelige omgivelser!

Siste helgen i oktober er noe å se frem til for motorfolket. Da arrangeres Oslo Motor Show (OMS) og årets utstilling var det største noensinne. MC-avisa var selvsagt tilstede og i neste MC-avisa/Norsk MC-Katalog 2023 som kommer i desember finner du en artikkel fra årets show. Det er biler som er hovedfokus på OMS, men det var også flere nydelige MC-bygg som var verdt inngangspengene!

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2022 kl 13:24

Tekst: Pressemelding
Foto: Ole Martin P. Eidevik

Arvid Håland fra MC-Marine i Bergen var selvsagt på plass med noen av sine nydelig restaureringer. Her med sin 1926 Indian Scout

Arvid Håland var også på plass med sin 1941 Indian Scout 741

"For ellevte gang av tolv mulige satte Oslo Motor Show ny publikumsrekord i helgen. Da den siste tilskueren gikk inn dørene søndag ettermiddag, var det som nummer 53.023. Forrige besøksrekord, satt i fjor, var 47.274 besøkende. Det gir en oppgangen er på 12 prosent.

- Klart jeg er strålende fornøyd med det. Det er jo første gang vi braker gjennom det magiske nivå på femti tusen besøkere. Og det med god margin, gliser messegeneral Tommy Larssen. For arrangøren har det ikke vært en selvfølge at oppslutningen rundt årets Oslo Motor Show skulle bli så høy. Håpet var der, men man våget egentlig ikke våget å tro på det før både fredagen og lørdagens besøkstall antydet ny rekord.

- Vi har nok gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Vi har i alle år vært lojale til vårt velprøvde grunnkonsept som det årlige samlingspunktet for landets motorentusiaster. Denne gangen hadde vi også med flere bilimportører som stilte ut sine nyeste modeller. Kanskje det var noe som trakk nye besøksgrupper til showet, sier en fornøyd messegeneral.

Messen lengste kreasjon. Den siste Mad Max-filmen har inspirert det første bilbygget. Lastebilen hadde fått navnet "Handsome Mike".

- Jeg kan ikke understreke nok hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at Oslo Motor Show er for vår suksess. Uten deres fantastiske innsats både før og under arrangementet, ville oppsummeringen etter showet blitt annerledes. Jeg er dem stor takk skyldig, avslutter Tommy Larssen."

Indian og Bullfighter stod ved siden av hverandre og var de eneste av MC-butikker/importører som hadde stand på årets OMS. På Indian-standen var det folk fra importøren Polaris og Indian-forhandleren Big Twin på Råde som hjalp de besøkende. Avbildet er Børge Grefslie (t.v) og Roger Bellmann fra Big Twin.

Her fra MC-gaten i hall D!

Nova Spektrum (tidl. Norges Varemesse) arrangerer også MC-messen første helgen i mars. Da blir det bare to hjul å se i hallene!

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse