Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Rekordbesøk på MC-messen

25.646 besøkende!

Da dørene ble låst og lysene slukket på MC-messen hos Nova Spektrum søndag kveld, kunne arrangørene notere seg for ny besøksrekord. 25.646 MC-entusiaster var innom landets største MC-mønstring i helgen. Forrige bestenotering, fra 2019, var 24.194 besøkende. Det tilsvarer en oppgang på 6 prosent.

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2023 kl 13:14

Det var to fulle haller med utstillere (C og D) + en aktivitetshall (B). Lørdagen var det 13.652 besøkende og stappfullt med folk i alle tre hallene.
 Foto: Svein Birkeland

Det var to fulle haller med utstillere (C og D) + en aktivitetshall (B). Lørdagen var det 13.652 besøkende og stappfullt med folk i alle tre hallene. Foto: Svein Birkeland

- Klart jeg er fornøyd med det, gliser messegeneral Per Sårheim bredt. For arrangørene, Nova Spektrum og Motorsykkelimportørenes Forening, var det på forhånd ikke gitt at oppslutningen skulle bli så høy. Håpet var der, men man våget egentlig ikke å tro på det før både fredagen og lørdagens besøkstall antydet ny rekord.

Vi takker alle som kom innom vår stand under messen for gode tilbakemeldinger.
 Foto: Svein Birkeland

Vi takker alle som kom innom vår stand under messen for gode tilbakemeldinger. Foto: Svein Birkeland

- Vi har nok gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring, og vært lojale til vårt velprøvde grunnkonsept som er å være det viktigste samlingspunktet for MC-folket, slår Sårheim fast. Han tror også at MC-entusiastene har lengtet etter å samles igjen, siden det ikke var mulig å arrangere noen messer under pandemien.

Messegeneral Per Sårheim er utrolig fornøyd med rekordbesøket under MC-messen i helgen.

Messegeneral Per Sårheim er utrolig fornøyd med rekordbesøket under MC-messen i helgen.

- Jeg må understreke hvor viktige utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene er for at vi har fått et så godt resultat. Uten deres fantastiske innsats både før og under arrangementet, ville oppsummeringen etter messen blitt annerledes. Jeg er dem stor takk skyldig, avslutter Per Sårheim. Mandag morgen starter han planleggingen av MC-messen i 2025.

Annonse
Annonse