Annonse
Annonse
MC-avisa

Rekord i Molde

Pressemelding, NAF MC. NAF MC Møre og Romsdal har arrangert et Landstreff som skriver seg inn i historiebøkene. Aldri har flere motorsykler og motorsyklister vært samlet på NAF MC sitt Landstreff. Solen skinner på Seilet i Molde. Fjellene strekker seg mot himmelen og hadde ikke postkortet allerede vært oppfunnet ville det blitt det nå. For rammen rundt NAF MCs landstreff er perfekt. Hele 120 motorsykler er samlet og står sirlig parkert utenfor Seilet i Molde.

Publisert:

Pressemelding, NAF MC.

NAF MC Møre og Romsdal har arrangert et Landstreff som skriver seg inn i historiebøkene. Aldri har flere motorsykler og motorsyklister vært samlet på NAF MC sitt Landstreff.

Solen skinner på Seilet i Molde. Fjellene strekker seg mot himmelen og hadde ikke postkortet allerede vært oppfunnet, ville det blitt det nå. For rammen rundt NAF MCs landstreff er perfekt. Hele 120 motorsykler er samlet og står sirlig parkert utenfor Seilet i Molde. Aldri har et NAF MC Landstreff vært større.

Spørsmålet er hva som kan gå galt?

Sjøen utenfor Seilet ligger rolig. Det er sol og 25 varmegrader på kvelden ankomstdagen. Likevel er det febrilsk fikling med værapper. Skal meteorologene få rett? Skal virkelig godværet presses ut i havgapet av tunge skyer fylt med regn Det er vanskelig å forestille seg når man står her i vannkanten en sen kveld og ser fergene gli utover en stille fjord som speiler seg i den blå himmelen.

Det har blitt lørdag og meteorologene har igjen truffet på varslet. Solen er borte. Skyene er tunge. Regnet kommer sigende. Men vi legger ut på tur. Fra Seilet har vi politeskorte gjennom Molde. En endeløs rekke av motorsykler og motorsyklister fyller gatene. Gjennom Storgaten står folk og filmer. Avisen er på plass. Vi er med på noe spesielt der vi ruller gjennom et regnvått Molde.

Regnet tiltar. Og jo lengre vi kjører, jo mer regner det. De nydelige fjellene som skulle omkranse turen og danne den perfekte kulisse er skjult bak et grått og fuktig sceneteppe. Målet er Eikesdal og noen skal til og med over fjellet via Aursjøvegen.

Det er i alle fall planen.

Selv de mest påkostede Gore-Tex hanskene har for lengst gitt opp kampen mot fuktigheten og suger begjærlig til seg enhver regndråpe. I feltet finnes det ikke en eneste tørr hanske og de fleste motorsyklister er for lengst marinert i H2O. Vi må snu og i fellesskap blir det bestemt at Eikesdalen må vente til en annen gang når vi tar et stopp ved den gamle fergekaia ved Eikesdalsvatnet.

Dermed fortsetter Eikesdalen å være et myteomspunnet område – noe som igjen gir en unnskyldning til å komme tilbake.

Samtidig er Landstreff mer enn motorsykkeltur. Det er også en arena der man kan treffe likesinnede, snakke motorsykkel, utveksle erfaringer og treffe nye og gamle venner. Og akkurat det har Landstreffet i Molde levert solid på. Her er det bare smil, hyggelige mennesker, gode samtaler og hjertelige møter.

Landstreffet 2022 i Molde har vært en uforglemmelig opplevelse. Mange har knyttet nye bånd og fått nye bekjentskaper og selv når været ble som det ble løste NAF MC Møre og Romsdal det på strak arm – og helt personlig var motorsykkelturen en opplevelse jeg ikke ville vært foruten.

Landstreffet 2022 skriver seg inn i historiebøkene, ikke bare som det største Landstreffet, men også som ett av de mest minnerike og som ett av de best orkestrerte i regi av NAF MC Møre og Romsdal.

Det er bare å ta av seg hjelmen, bukke dypt og si takk for denne gang, for opplevelsene og for et fantastisk arrangement.

Annonse
Annonse