Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bli med AGM på grustur 21.–22. mai

Pressemelding, Alf Graarud Motor (AGM): Vi gjentar suksessen med grustur for våre kunder! I mange år har vi hatt en årlig grustur til Sverige sammen med våre kunder. På grunn av Corona har det ikke blitt noe tur de siste årene, men nå er vi endelig tilbake. Turen går på fine grusveier innover i Sverige, vi kjører i 3 grupper etter ferdighetsnivå og har med oss instruktører. Dette er en fin måte å få mengdetrening på et litt løst underlag og turen passer perfekt for nybegynnere på grus.

Publisert:

Pressemelding, Alf Graarud Motor (AGM):

Vi gjentar suksessen med grustur for våre kunder!

I mange år har vi hatt en årlig grustur til Sverige sammen med våre kunder. På grunn av Corona har det ikke blitt noe tur de siste årene, men nå er vi endelig tilbake. Turen går på fine grusveier innover i Sverige, vi kjører i 3 grupper etter ferdighetsnivå og har med oss instruktører. Dette er en fin måte å få mengdetrening på et litt løst underlag og turen passer perfekt for nybegynnere på grus. Det kreves ingen spesielle krav til type sykkel eller dekk for å være med, og det finnes en alternativ rute på asfalt.

Lørdag 21. mai er det avreise fra Alf Graarud Motor klokken 10.00. Turen er på ca. 20 mil og vi er framme ved Dalsland Campinghytter som er dagens mål, ca. klokken 17.00. Dette er en veldig sosial og fin tur, med grillfest arrangert av oss på kvelden. Retur søndag 22. mai klokken 10.00. Vi kjører en litt kortere rute hjem slik at vi er tilbake hos Alf Graarud Motor mellom 15-16.00.

NB: Det er begrenset med plasser (totalt 30 stk). Dette er i utgangspunktet en tur for kunder av Alf Graarud Motor, ved stor interesse vil derfor kundeforhold bli vurdert. Du vil motta en endelig bekreftelse på plass innen 5 virkedager.

Pris på turen:

Pris for å være med er 1200 kroner. Påmelding er bindende.

Prisen inkluderer:

Har du noen spørsmål om turen, ta kontakt på info@agmshop.no

Klikk her for å melde deg på (link åpner i nytt vindu).

Annonse
Annonse