Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Bårdshaug Herregård i Orkanger satser på Hubriding

Pressemelding, Bårdshaug Herregård. Bårdshaug Herregård satser videre på MC-turisme i 2022 ved å tilslutte seg det suksessrike heldigitale Hubriding.no-konseptet til Straand Hotel i Vrådal og medlemsorganisasjonen De Historiske Hotel og Spisesteder. Påskeuken 2022 lanseres Bårdshaug Herregårds ruteforslag for klassisk MC på den digitale plattformen hubriding.no. – Dette har vi virkelig gledet oss til, sier Magnus Müller Lysholm, tredje generasjons driver og vertskap på historiske Bårdshaug Herre

Publisert:

Pressemelding, Bårdshaug Herregård.

Bårdshaug Herregård satser videre på MC-turisme i 2022 ved å tilslutte seg det suksessrike heldigitale Hubriding.no-konseptet til Straand Hotel i Vrådal og medlemsorganisasjonen De Historiske Hotel og Spisesteder. Påskeuken 2022 lanseres Bårdshaug Herregårds ruteforslag for klassisk MC på den digitale plattformen hubriding.no.

– Dette har vi virkelig gledet oss til, sier Magnus Müller Lysholm, tredje generasjons driver og vertskap på historiske Bårdshaug Herregård i Orkanger. Hubriding.no, utviklet av Straand Hotel i Vrådal, er utvilsomt en suksesshistorie og en ny standard for motorsykkelturisme. Hubriding.no har resultert i flere og lengere besøk på de tilknyttede hotellene, der fokuset er på den kjørende gjesten som både skal oppleve, bo og spise godt.

Atlanterhavsveien. (Foto: Hilde Beate Lind)

Atlanterhavsveien. (Foto: Hilde Beate Lind)

– Orkanger er et naturlig knutepunkt for norgesturister på to hjul, særlig for reisende som ønsker å oppleve den vakre Trøndelagskysten og det historiske Midt-Norge. Bårdshaug Herregård har en ambisjon om å være de klassiske MC-gjestenes foretrukne hotellpartner i vår region, noe som understøttes av den veletablerte standarden som ligger i hubriding.no-konseptet. Vår bookingansvarlig, MC-kjører og lokal prosjektleder for Hubriding.no Siv June Øyen har sammen med orkdaling og MC-entusiast Svein Erik Hovde, jobbet frem spennende regionale ruteforslag for sommerens MC-gjester, fortsetter Müller-Lysholm.

– Hubriding.no-konseptet på Bårdshaug Herregård innebærer «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering, utlån av verktøy og en hyggelig overraskelse ved ankomst. Vi byr på opplevelser, gjestfrihet og inntrykk du sent vil glemme! På Bårdshaug Herregård skal MC-gjestene føle seg ekstra godt ivaretatt og velkommen, avslutter Müller-Lysholm.

Om Bårdshaug Herregård:

Herskapelige Bårdshaug Herregård står sentralt i småbyen Orkanger, kun en kort kjøretur fra Trondheim. Opprinnelig var den majestetiske herregården hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams – arkitekt, minister, godseier og generalkonsul. Dagens Bårdshaug består av herregården, flere sjarmerende bygg fra 1890-årene og moderne hotellbygg fra 1980.

Etter en lang dag kan du slappe av i en av salongene i hotellets lobby, eller i Jaktbaren, som er smykket med trofeer, våpen og fotografier fra Christian Thams mange reiser i Afrika. Bårdshaug Herregårds historie er som et eventyr fra virkeligheten, en slektshistorie om særlig én mann, som ikke lot småligheten råde, men som ved hjelp av visjoner og virketrang bygde opp en rekke vellykkede virksomheter.

Søsknene Gunvor og Magnus Müller Lysholm er tredje generasjons vertskap ved Bårdshaug Herregård. De har vokst opp med mor og far i hotelldriften, og bodd alle sine barne- og ungdomsår i Orkland. De ønsker at alle gjester på Bårdshaug Herregård skal få en liten opplevelse av kommunen. Det være seg av den gode maten fra de lokale gårdene, av den gjestfrie kulturen, av den flotte lakseelva, den spennende historien om Christian Thams eller noe annet. Sammen vil de jobbe for at du skal føle deg avslappet og vel. Akkurat som om du var hjemme hos en god venn. Hjertelig velkommen!

Annonse
Annonse