ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Registreringene for bLU cRU FIM Europe Cup 2020 er åpen

Pressemelding, Yamaha Europa: "Siden 2015 har YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup vært den beste muligheten for unge MX-førere til å komme i gang i verden med profesjonell racing. Og siden 2019 har Yamaha Motor Europe utvidet bLU cRU FIM Europe CUP for 85cc og 65cc klasser også! Så hvis du kjører en YZ125, YZ85 eller YZ65 i ditt nasjonale mesterskap, har du mulighet til å bli med på bLU cRU. Førti førere fra hver klasse vil bli valgt ut til å avslutte sesongen ved å delta i 2020 bLU cRU FIM Europe Cup

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Yamaha Europa:

"Siden 2015 har YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup vært den beste muligheten for unge MX-førere til å komme i gang i verden med profesjonell racing. Og siden 2019 har Yamaha Motor Europe utvidet bLU cRU FIM Europe CUP for 85cc og 65cc klasser også! Så hvis du kjører en YZ125, YZ85 eller YZ65 i ditt nasjonale mesterskap, har du mulighet til å bli med på bLU cRU. Førti førere fra hver klasse vil bli valgt ut til å avslutte sesongen ved å delta i 2020 bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale på FIM Motocross of Nations 2020 i Ernée, Frankrike.

Etter dette unike løpet, i hver klasse, vil de tre beste pluss to wild card bli invitert med på bLU cRU Masterclass på slutten av sesongen.

BLU cRU Masterclass er en årlig begivenhet som er spesielt utformet for å gi unge crosskjørere en forsmak av hvordan racingverdenen ser ut, i tillegg til å få eksperttips fra Yamaha Racing superstjerner: våre bLU cRU-ambassadører.

Deltagerne vil bli undervist, konkurrere og utvikle seg over to intense dager. På slutten av Masterclass-dagene vil en YZ125-fører bli valgt til å konkurrere i 2020-sesongen for et tem med støtte fra Yamaha Motor Europe og en fører i YZ65 og YZ85, vil bli valgt for å motta støtte under neste sesong.

Følg instruksjonene og registrer deg så snart som mulig.

Forsikre deg om at du oppfyller kravene og ... kast deg inn i bLU cRU-verden!

Registrer deg her:
https://www.yamaha-racing.com/yz-blu-cru-cup/register/"

#Nyhet

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse