ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Royal Enfield introduserte ny 350 i Bangkok denne uken:

RE Hunter 350 kommer i november!

Bangkok - Thailand, 7. august 2022: Royal Enfield, verdensledende innen mellomstore (250cc-750cc) motorsykkelsegment, lanserte i dag den nye Hunter 350, en "tohjuls dobbel espresso" innen motorsykkel. Den nye Hunter 350 er konstruert og designet for urbane kjas og mas, en remikset roadster med karakteren av en Royal Enfield gjenskapt i en stilig, kompakt, men likevel muskuløs geometri som enkelt kan takle overfylte bygater, forstadsveier og utover.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2022 kl 10:52

Fra pressemelding (redigert og oversatt):

"● Royal Enfield lanserer den forfriskende nye og stilige Hunter 350 - En unik blanding av old-school møter moderne tid. Kul og laget for å gi deg daglig glede av motorsykkelkjøring.

● Den nye Hunter 350 samler alle de intense smakene av ren motorsykkelkjøring i en strammere ny geometri, med nok dreiemoment fra den superraffinerte motoren i J-serien.

● Hunter 350 er laget for å levere utmerket manøvrerbarhet og skarpe kjøreegenskaper med sin kortere akselavstand, 17” hjul, lettere vekt og kompakt ramme, noe som gjør den spesialbygd for å navigere i bygater og de kuleste nabolagene.

● To varianter tilbyr seks slående farger, den nye Hunter 350 vil være tilgjengelig i europeiske utstillingslokaler fra november, med priser annonsert på Intermot-messen i oktober.

Mens motorsykkelverdenen skifter fra den forseggjorte og komplekse til en funksjonell og forenklet verden som er høy på designoppfinnsomhet og selvuttrykk, ga Royal Enfield seg selv i oppgave å bygge en storbymotorsykkel som passer perfekt inn i planetens kuleste nabolag – fra Mumbai til Bangkok, New York til London. En motorsykkel som er forfriskende ny, men som utstråler gammeldags kul og beholder det essensielle Royal Enfield DNA. Selv om det tok tid å utvikle, er Hunter 350 den perfekte blandingen – en utrolig gledelig, muskuløs motorsykkel som utstråler retro-metro-stil, som pakker inn alle de intense smakene av ren motorsykling og serverer dem i et stilig, byvennlig bilde av begeistring.

Siddhartha Lal, administrerende direktør i Eicher Motors Ltd., snakket om inspirasjonen bak Hunter 350, sa: "Hos Royal Enfield er vi nært engasjert med våre forbrukere og samfunnet. Deres ønsker og ambisjoner former motorsyklene vi lager, og vi er alltid ute etter å skape nyere opplevelser og nyere formater for ren motorsykling for dem. Det var utrolig mange lidenskapelige motorsyklister som elsket merket vårt, men som ikke fant den rette typen holdning i porteføljen vår. Hunter 350 er for dem. Det er en motorsykkel som kombinerer styrken til tilsynelatende forskjellige klasser, og bringer den sammen i en super stilig og morsom pakke som er en helt ny smak av ren motorsykkel med den umiskjennelige Royal Enfield-karakteren.

Hunter 350 er utpreget unik i Royal Enfield-serien. Bygget på den prisbelønte 350cc J-seriens plattform, kombinert med et svært flakbart Harris Performance-chassis, leverer Hunter smidighet uten skjørhet på bygater og ren, smil-fremkallende nytelse på åpen vei.

I en kommentar til lanseringen av Hunter 350 sa Royal Enfields administrerende direktør, B Govindarajan, "Hunter 350 er et resultat av flere år med innsamling av innsikt og forbrukerstudier fra hele verden. Det er en motorsykkel som føles hjemme i store metropoler og er spennende for den erfarne føreren, og lett og tilgjengelig for en ny fører. Dens kortere akselavstand, mer kompakte geometri og lettere vekt gjør den svært kvikk og manøvrerbar i urban sammenheng. Vi er veldig sikre på at denne nye redesignede roadsteren vil innlede et helt nytt sett med globale forbrukere inn i vår verden av ren motorsykkel.

Lyd, farge, styling, håndtering, ytelse - alt ved den trygge Hunter 350 er designet for å vekke deg med en opplevelse uten like.

Hunter 350 har et moderne utseende med tofarger, støpte lettmetallfelger, brede slangeløse dekk og avrundede baklys. Et utvalg av tre elegante tankfarger og grafikkalternativer i én utgave, og topputgaven, avsluttet med et utvalg av tre av de mest karakteristiske og forstyrrende bensintankdesignene som noensinne har prydet en Royal Enfield. Den er også kompatibel med Royal Enfields anerkjente Tripper TBT-navigasjon som vil være tilgjengelig for bestilling som tilbehør. Begge variantene er utstyrt med lettmetallfelger.

Hunter er utstyrt med den moderne 349cc luftoljekjølte ensylindrede J-seriens motor, nylig lansert på Meteor og Classic 350. Drivstoffinnsprøytet yter den 20,2 hk ved 6100 o/min og 27 Nm dreiemoment ved 4000 rpm, noe som gjør at den leverer kraft også i lavt turtall. Da den er utstyrt med en primær balanseaksel for å redusere vibrasjoner, føles den både responsiv og raffinert mens den skifter gir, og er skarp og jevn takket være en optimalisert 5-trinns girkasse."

Hunter 350 er utstyrt med en ensylindret oljekjølt motor på 349 kubikk. Det er 17 tommers hjul foran og bak og sittehøyden er på 790 mm.

Bjørnar Hansen hos den norske importøren Lazy Boyz i Oslo opplyser prisen ikke er klar ennå, men at de regner med at den kommer til å bli mellom Meteor 350 (fra 54.900,-) og Classic 350 (60.900,-). Hunter 350 kommer som nevnt i butikk fra november, og vil få sin europeiske deby på Intermot-messen i Køln (4.- 10. oktober).

Sjekk ut importøren på: https://www.lazyboyz.no/royalenfield

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse