ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Rapport fra årets Straand Treff

Treffdeltakere, forhandlere og ulike interesseorganisasjoner storkoste seg i Vrådal i helgen. Straand treffet var nesten tilbake i sin opprinnelige form.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

På slutten av lørdagen hadde hele 221 personer registrert seg som prøvekjørere. Dette resulterte i at standene til de ulike forhandlerne var nesten tomme gjennom dagen. Syklene var bare så vidt innom for å bytte førere, samt for å få påfyll av bensin... At dette er et positivt tiltak, er det liten tvil om, og det er heller ikke usannsynlig at drømmen om en ny sykkel starter akkurat her.

Mange ville prøve H-D Pan America.

Nye på årets Straand treff var Ducati og Harley-Davidson. Dette var også noen av de aller mest populære syklene å prøvekjøre. Harley-forhandleren fra Vestfold hadde med hele fire stk. Pan America, og disse var i kontinuerlig bevegelse gjennom hele treffet.

Undertegnede gjør seg klar til prøvekjøring av Multistrada V4.

Ducati Eberg Motor i Trondheim hadde lasta opp en svær bil med sykler for at treffets deltakere skulle få prøvekjøre de røde skjønnhetene. Torgeir Magnussen og Thomas Nicolaysen hadde kjørt nærmest hele natta, og betjente den travle standen gjennom hele helgen.

Ducati Eberg Motor i Trondheim mottar ærespris av Trond Olsen.

Makan til positive folk skal du lete lenge etter. Disse fikk under lørdagens middag tildelt Straand Treffets ærespris for innsatsen, av treffets leder Trond Olsen, som kom kjørende inn i spisesalen på en Ducati.

WIMA med venner på tur. Eli Johanne Stene leder an.

Det ble også delt ut en rekke andre priser under treffet. Disse skal vi komme tilbake til som en egen sak, men vi kan ta med at «Årets overraskelse» gikk til Harley-Davidson Pan America, og at «Folkets favoritt» gikk til Yamaha MT-07. Juryen for prisene besto av en rekke kjente personer innen motorsykkelbransjen, deriblant MC-avisa.

The Scream. MC-kunst på to hjul.

Også på søndagen var de fleste syklene i flittig bruk. Faktisk helt til treffets avslutning.

Vi kunne ikke la være, men måtte prøve «årets råtass» Indian FTR 1200.

Vi takke for et særdeles vellykket og godt gjennomført Straand Treff. Flere og flere har fått øynene opp for dette flotte arrangementet som tar høyde av seg for å bli Norges viktigste treffpunkt mellom forhandlere, motorsyklister og ulike interesseorganisasjoner. I tillegg til å kunne prøve det du måtte ønske av sykler, har du også muligheten til kunnskapspåfyll gjennom flotte og inspirerende foredrag.

Vi gleder oss allerede til neste år.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse