Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Pursuit – ny performance-touring fra Indian!

Indian lanserer nå en ny touringmodell basert på Challenger-modellen. PowerPlus-motoren som står i disse modellen er vel noe av det heftigste som finnes i dette segmentet, derfor velger produsenten å kalle det performance-touring.

Publisert:

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Foto: Indian.

Her er alt man trenger for de lengste turene og vel så det. Challenger-modellen testet vi i MC-avisa året den ble lansert, og dette er kraftfulle saker. Nå kommer touringutgaven i to utgaver. Den ene er en sortlakkert Dark Horse-variant, mens den blanke avbildede utgaven har fått tilnavnet Limited. Vi forventer at dette er samme ulla: Sterk motor, men her er det også satt ytterligere fokus på demping og bremser.

Pursuit har nemlig justerbare dempere, og Fox-demperen bak kan justeres elektronisk via Ride Command systemet. I tillegg er den utstyrt med sidevesker og toppboks som rommer til sammen 133 liters lagringsplass, noe som betyr god plass til bagasje. I tillegg har den radialt-monterte, race-spesifiserte, Brembo®-bremser gir kraftfull og progressiv bremsekraft.

I tillegg tilbyr begge modellene intuitiv Smart Lean-teknologi, som hjelper med å holde stø kurs. En Bosch® IMU legger til cornering control til den dynamiske traction kontrollen (antispinn) og ABS for presis svingkjøring, effektiv bremsing og maksimal akselerasjon.

Undertegnede reiser nå til Daytona BikeWeek hvor det blir muligheter for prøvekjøring av denne performance-touringen.

Annonse
Annonse