ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Produktnyhet: Kriega Drypack US 10

Kriega er blant årets nyheter fra Norsafe AS. Kriega US Drypack 10 har som seg hør og bør 10 liter kapasitet og veier 500 gram. I Kriega sin US-serie finner du både 5, 10, 20 og 30-litere. US-Drypacks er en serie med universalvesker i forskellig størrelse som kan brukes på flere måter. De kan også monteres sammen som lego-klosser. Kriega US 10 settes på ”baksetet” og festes i rammeverk under setet med hurtig-spenner som følger med. Enkelte MC-er mangler festemuligheter under setet, så her finnes

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Kriega er blant årets nyheter fra Norsafe AS. Kriega US Drypack 10 har som seg hør og bør 10 liter kapasitet og veier 500 gram. I Kriega sin US-serie finner du både 5, 10, 20 og 30-litere. US-Drypacks er en serie med universalvesker i forskellig størrelse som kan brukes på flere måter. De kan også monteres sammen som lego-klosser. Kriega US 10 settes på ”baksetet” og festes i rammeverk under setet med hurtig-spenner som følger med.

Enkelte MC-er mangler festemuligheter under setet, så her finnes det spesiallagede festesett å få kjøpt (gjelder Ducati Panigale 899/1199, 959/1299, V4/V4S, XDiavel Aprilia Tuono Factory, Triumph Street Triple og Speed Triple).

De kan også festes på Kriega Backpacks-serie (ryggsekker), eller festes på andre US-Drypacks for å øke lastekapasiteten. Brukes som tankveske ved å kjøpe ekstrautstyret Kriega Drypack Converter. Veskene er produsert i Cordura 420D Lite og er 100% vanntette. Det er YKK® vanntette glidelåser. Dimensjonen: 330(h) x 240(v) x 120(d)mm.

Veil. pris kr 1.199,-.

Importør: www.norsafe.net

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse