ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Prislappen på Harley-Davidson LiveWire er klar

OBS: Siden denne artikkelen ble lansert, har H-D oppdatert prisen på LiveWire. Klikk her for å lese artikkelen om ny pris. Harley-Davidsons elektriske motorsykkel LiveWire blir dyr. Prisen har akkurat blitt offentliggjort. Skal du briske deg med Harleys elektriske alternativ, må du ut med kr 339.900. Det gjør den til et meget dyrt alternativ sammenlignet med Zero, hvor du slipper unna med å betale ca. kr 155.000 for en elektrisk motorsykkel. Det er ikke bare i Norge LiveWire blir en særdeles e

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

OBS: Siden denne artikkelen ble lansert, har H-D oppdatert prisen på LiveWire.

Klikk her for å lese artikkelen om ny pris.

Harley-Davidsons elektriske motorsykkel LiveWire blir dyr. Prisen har akkurat blitt offentliggjort. Skal du briske deg med Harleys elektriske alternativ, må du ut med kr 339.900. Det gjør den til et meget dyrt alternativ sammenlignet med Zero, hvor du slipper unna med å betale ca. kr 155.000 for en elektrisk motorsykkel.

Det er ikke bare i Norge LiveWire blir en særdeles eksklusiv motorsykkel. Det blir den også på hjemmebane. På Harley-Davidsons amerikanske nettsider er den priset til 29.799 dollar. Til sammenligning kan vi si at Street Glide, den store touringselgeren, koster 27.089 dollar på samme nettsted.

Med en slik prislapp blir ikke dette noe sykkel for den vanlige mannen i gata, men det finnes helt sikkert mange der ute med penger nok som vil kjøre eksklusivt.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse