ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Premier – nytt hjelmmerke i SPS-sortimentet

MC-utstyrsimportøren Spare Parts Service AS (SPS) har sikret seg nye agenturer på hjelm. Her er en kort presentasjon av Premier og sortimentet som SPS tar inn til Norge.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2020 kl 08:29

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Premier Helmets.

SPS blir nå norsk importør av hjelmer signert Premier og Lazer.
Klikk her for å lese MC-avisas omtale om sistnevnte.
Lazer kan spore sin historie helt tilbake til 1919, og Premier er heller ingen ny stjerne på motorsykkelhjelm-himmelen. Premier startet i USA i 1956 med produksjon av skateboard og hjelmer, og etter hvert ble det både satsing på hjelmer til motorsport og flytting av selskapet til Europa.

Her er fargeskjemaene SPS tar inn av Premier Devil helhjelm.

Av Premier-hjelmene SPS tar inn, er det modellen "Devil" som utmerker seg. Dette er en composite hjelm med en veiledende utsalgspris på for kr 3995 (helfarget) eller kr 4395 (grafikk). Denne leveres med sotet visir, nedfellbart solvisir, pinlock film og padding kit for optimal plassform, og ikke minst kommer den i to skallstørrelser. Denne kan også leveres i en utgave med karbon-materiale, og da har SPS valgt å lagerføre den matte utgaven. Veil. pris er kr. 5695.

Premier Vyrus og Delta.

SPS tar også inn helhjelmen Vyrus, som er laget i polycarbonat, kommer i en rekke finisher og har en veil. pris på kr 2295 (helfarget) eller kr 2595 (grafikk), og åpningshjelmen Delta, som også er laget i polycarbonat, tas inn i sort og hvit og har en veil. pris på kr 2795.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse