• mc-avisa

Resultater norsk og nordisk mesterskap i roadracing


Pressemelding: "Vålerbanen, Solør: Henning Flathaug vant både norsk og nordisk mesterskap i roadracing i Superstock. Finalehelgen i den norske mesterskapsserien i roadracing inneholdt også de to løpene i årets nordiske mesterskap. I Superstock 600-klassen ledet Henning Flathaug fra Oslo MK i NM foran finaleracene. Han vant begge heatene suverent og tok dermed gullmedaljene i begge mesterskapene. Helge Spjeldnes fra Solør Mck tok begge andreplassene og fikk nordisk sølv foran Trym Transet Johansen fra Borg Mck som fikk nordisk bronse med to tredjeplasser. I NM lå Sam Love fra Arctic Circle MK som nummer to foran finalehelgen, og hans 5. og 6. plass i helgen holdt til at han tok sølvet foran Trym T. Johansen. Superbike-klassen ble et tett oppgjør mellom Norvald Haaland og Ole Bjørn Plassen fra Borg Mck. De tok hver sin seier og hver sin tredjeplass, og siden Haaland vant det siste heatet, var det han som tok gullmedaljen i nordisk mesterskap. Alex Schact fra Danmark sikret seg sølvmedaljen med sine to andreplasser. Nordisk mesterskap i Moto3-klassen ble vunnet av Simon Jespersen fra Danmark foran landsmannen Lukas Falck og William Svärd fra Sverige. Superbike-NM har én løpshelg igjen før mesterskapet avgjøres. Her leder Carl Berthelsn fra Borg Mck foran Norvald Haaland og Helge Spjeldnes, og det ligger at til at kampen om mestertittelen vil stå mellom Haaland og Berthelsen. Trykk her for å se alle løpsresultater (åpner i ny fane). Sammenlagttabeller i alle klasser kommer på: www.solormcklubb.no"

#Nyhet

15 visninger
Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif

Bunn

Helite-april-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_MT-banner_apr.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-Tiger900-mcavisa-724x66.jpg
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Helite-april-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif