• mc-avisa

Dobbeltseier for Henning på Rudskogen


Pressemelding fra Team Flathaug Racing: "Årets andre NM-helg gikk av stabelen på Rudskogen i helga. Henning kjørte trening på denne banen uken før, og fikk endelig tilbake godfølelsen som har vært fraværende tidligere i sesongen. Den gode flyten fortsatte på fredagens fritreninger, og Henning lå på lave rundetider hele dagen. Lørdag ble det som vanlig kjørt to tidskvalifiseringer, og Henning var raskest i begge. Han kjørte på tiden 1.28.6, og var greit fornøyd med det. Han sier selv at han gjerne skulle kjørt et sekund raskere for å komme nærmere banerekorden på 1.27.3, men det lot seg ikke gjøre denne gangen. Nydelig vær, god temperatur i asfalten og første startspor i begge løp la et godt grunnlag for søndagen. Det første løpet ble preget av et par tjuvstarter, og Henning kjørte inn i den første svingen som nummer tre bak Johnny Lavik og Martin Høyland, som var litt for ivrige på starplata. Disse to fikk tjue sekunders tidsstraff, så Henning ville uansett vunnet om han ikke kom først i mål. Han ble liggende bak Liavik en god stund før de byttet plasser et par ganger. Liavik kræsjet derimot nesten i den aller siste svingen, så Henning fikk kjøre alene over målstreken i underkant av tre sekunder foran faktiske nummer to. Det andre løpet skulle bli en prøvelse for førerne med hele tjue runder, som tilsvarer om lag 75 kilometer. Valget av bakdekk i det første løpet slo feil vei, og Henning slet med veldig dårlig feste helt fra start. I det andre løpet valgte teamet det bakdekket de bleier å bruke og dette fungerte akkurat som det skulle. Henning fikk også godt betalt for all treningen han legger ned mellom sykkelkjøringen, og vant med drøyt 11 sekunder til Trym Transeth Johansen. Henning og resten av teamet er naturligvis godt fornøyde med helgen til tross for at det var et håp om å kjøre enda litt raskere, spesielt ettersom dette var Hennings siste løpshelg på Rudskogen i Superstock 600-klassen. Resultatet i helgen førte også til at 24-åringen tok over ledelsen i NM-sammendraget. Etter våre beregninger leder nå Henning med åtte poeng til Sam Love. Vi ønsker å takke våre sponsorer og støttespillere, og gratulere Trym Transeth Johansen og Sam Love med hhv. andre- og tredjeplass i begge løpene. Det neste på kalenderen for Team Flathaug Racing er SM på Sviestad i Linkjøping om snaut to uker. Deretter skal vi kjøre NM i Mo i Rana 9.-10. Juli."

#Nyhet

15 visninger
Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif

Bunn

Helite-april-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_MT-banner_apr.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-Tiger900-mcavisa-724x66.jpg
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Helite-april-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif