Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Podcast om 2021-modellene

Motorsykkeljournalist og blogger Rolf Marthinsen har kastet seg på podcast-bølgen. Første episode handler om de nye 21-modellene som vi kan se på veiene neste år.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Det som var ment som en test ble plutselig en podkast. Rolf Marthinsen jobber som testfører og journalist for MC-avisa, i tillegg til at han har en egen blogg og YouTube-kanal.

– Utenom sesongen blir jeg fort rastløs. Foruten å kjøre motorsykkel synes det er veldig spennende å lage alle typer medieprodukter. Aller best liker jeg å fortelle historier med film. På denne tiden av året er det ikke så mye spennende å filme, og jeg har lenge lekt med tanken om å lage en podcast. Om dette blir noe suksess, vet jeg ikke, men det er jo morsomt å prøve, sier Marthinsen.

Han forteller at første episode egentlig bare var en test. Denne episoden handler om 2021-nyhetene og er basert på nyhetene Marthinsen – og hans kollegaer – har skrevet for MC-avisa denne høsten. Han har denne gang ingen gjester i studio, men forsikrer at hvis det blir flere episoder blir det med gjester i studio eller på telefon.

– Studioet jeg har brukt er primitivt. Podcasten er spilt inn på et lite hjemmekontor som jeg har rigget om til et lite studio. For at det ikke skal bli så mye resonans i rommet, har jeg dempet lyden med lydplater på veggene. Kontoret er ikke mange kvadratmeterne, men jeg kan få plass til to gjester.

Rolf forteller også at han har mulighet til å ta med seg utstyret og lage podcaster andre steder hvis det skulle være behov. Han ser også for seg å lage reportasjer som kan brukes i podcastene. Den ferske podcasteren er ikke fersk i journalistfaget. I tillegg til å jobbe som testfører og journalist for for MC-avisa, har han tidligere jobbet i en rekke aviser og tidsskrifter.

Første episode ligger ute på Soundcloud og lnken til denne finenr du her:

[url=

Annonse
Annonse