Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Pallen glapp for Gekko i siste seksjonen i helgens VM-runde

Foto: Pep Segales.

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga. Den 22 år gamle Trial føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kjørte VM-runde i Trial i Frankrike i dag. Sondre hadde en super start og kom godt foran etter 4 seksjoner. Derretter lå han og knivet om teten i store deler av løpet. Han kjempet om både 2. og 3.-plassen helt til siste seksjon.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga.

Den 22 år gamle Trial føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kjørte VM-runde i Trial i Frankrike i dag.

Sondre hadde en super start og kom godt foran etter 4 seksjoner. Derretter lå han og knivet om teten i store deler av løpet. Han kjempet om både 2. og 3.-plassen helt til siste seksjon. Han hadde alle muligheter til å sikre bronsen, men han gjorde en stor feil og fikk en femmer og havnet på 5.-plass i løpet bare en prikk fra pallen. Han beholder 3.-plassen sammenlagt, men britiske Jack Price og Toby Martin får enda flere poeng forsprang sammenlagt. Heldigvis er det ennå 7 løp igjen og fullt mulig å ta igjen forspranget,

«Jeg er godt fornøyd med å krige om alle pallplassene i løp etter løp. Det er skuffende å glippe i siste seksjon, men jeg beviser nok en gang at jeg er med til målstreken. Den første seieren er innenfor rekkevidde. Nå blir det en 12 dagers «ferie» der jeg skal hjem til Norge for å ha fokus på litt annet en Trial, før fokuset rettes mot den siste EM-runden som går i Tjekkia 8. august», sier Sondre.

Annonse
Annonse