ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

På små marginer for Sondre “Gekko” Haga i de franske Alpene

Pressemelding. Tekst: Peder Holterman Solland. Foto: TRS Factory. Denne helgen var det to EM-runder i trial i Isola i de franske Alpene. Her kom Gekko Haga på en 7. og en 10. plass. Dette er opp fra forrige runde i Spania. Dette skjedde på de vanskeligste seksjonene flere av utøverne noen gang har sett. Haga kjører her den vanskeligste løypa i hver seksjon. Seksjonene blir da mye vanskeligere enn VM. Dette skjedde på 2000 meter høyde, så alle motorsyklene måtte jobbe hardt i den tynne luf

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding.

Tekst: Peder Holterman Solland.


Foto: TRS Factory.

Denne helgen var det to EM-runder i trial i Isola i de franske Alpene. Her kom Gekko Haga på en 7. og en 10. plass.

Dette er opp fra forrige runde i Spania. Dette skjedde på de vanskeligste seksjonene flere av utøverne noen gang har sett. Haga kjører her den vanskeligste løypa i hver seksjon. Seksjonene blir da mye vanskeligere enn VM. Dette skjedde på 2000 meter høyde, så alle motorsyklene måtte jobbe hardt i den tynne luften.

I VM kan gjerne hele topp ti ligge under 10 prikker. I Isola hadde vinneren 40. Allikevel var det jevnt. Haga kunne klatret 3 plasser på 4 prikker på lørdagen.

– Det er ganske greit med så vanskelige seksjoner, man slipper å føle at hele dagen er ødelagt ved første feil. Kjekt å ha mulighet til å hente seg inn, sier Haga.

Han er positiv til helga, selv om han heller gjerne skulle hatt marginene på sin side.

– Når vanskelighetsgraden er så høy, blir det nesten slik at man har flaks de gangene man kommer gjennom seksjonen heller enn at man har uflaks de gangene man ikke gjør det.

Haga blir værende i Europa to uker til. De neste to helgene vil inneholde VM-runder i Frankrike og Belgia.

Mer info om EM Trial.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse