ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Overrekkelse av midler til Mental Helse Ungdom

Pressemelding, YCC-Norway. YCC-Norway arrangerer hvert år et klubbtreff for sine medlemmer. Vi har et lotteri, hvor medlemmene lager eller skaffer premier

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Yamaha Custom Club Norway:

YCC-Norway arrangerer hvert år et klubbtreff for sine medlemmer. Vi har et lotteri, hvor medlemmene lager eller skaffer premier. I år solgte vi lodd for kr 20.000,- og bestemte at vi skulle gi kr 9.000,- til Mental Helse Ungdom. Dette er en organisasjon som hjelper unge mennesker når de er langt nede. De har lite midler, og flere av lokallagene har ikke mer enn ca. kr 5.000,- i årsbudsjett. Vi ønsker å dele ut penger fra vårt lotteri til de som har behov for litt ekstra. Vårt bidrag i år er en kjærkommen gave til Mental Helse Ungdom, hvor bare det å få en pizza på et møte er en stor opplevelse.

Vi er stolte over medlemmenes bidrag til lotteriet, slik at klubben kan gi midler videre til vanskeligstilt ungdom.

De som er med på bildet er fra venstre: Visepresident Ole-Marius Aspelund YCC, Line Toft MHU , Rune Kristiansen Chief Hedmark YCC, Bjørn Jøndal sekretær YCC, Generalsekretær Adrian Tollefsen MHU President Hans-Peter Lannerstedt YCC, Fred Martila Chief Romerike YCC og Oda Archer MHU.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse