ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Overraskende og kreativt – av dommerne!

Her er et ypperlig eksempel på å tenke utenfor boksen: Denne 1933 Puch 6 HP 250 cc vant Best of Show i det prestisjefylte Concours d'Elegenza and Concours di Motociclette på Villa d'Este i Italia – i skarp konkurranse med en rekke kreasjoner fra berømte tilvirkere. Sykkelen ble vist fram av den italienske samleren Max Reich og fremstår nøyaktig slik den var da hans far, Peter Reich, og passasjeren Herbert Tichy kjørte fra Wien til Mumbai i 1933. Turen var på 13.000 km og tok de to eventyrlystne

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Her er et ypperlig eksempel på å tenke utenfor boksen: Denne 1933 Puch 6 HP 250 cc vant Best of Show i det prestisjefylte Concours d'Elegenza and Concours di Motociclette på Villa d'Este i Italia – i skarp konkurranse med en rekke kreasjoner fra berømte tilvirkere. Sykkelen ble vist fram av den italienske samleren Max Reich og fremstår nøyaktig slik den var da hans far, Peter Reich, og passasjeren Herbert Tichy kjørte fra Wien til Mumbai i 1933. Turen var på 13.000 km og tok de to eventyrlystne herrene tvers over Balkan, Tyrkia, Syria, Irak, Iran og Balusjistan i Pakistan. Turen er behørig dokumentert i boken: India – The Shimmering Dream.

Sykkelen er vedlikeholdt for å fremstå nøyaktig slik den var under turen, og beviser at eventyrlyst ikke er noe som er forbeholdt dagens motorsyklister – det fantes tøffinger før i tiden også!

Respekt!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse