Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Oslo Motor Show 2019 – Glimt fra 10-årsjubileet

Denne helgen har Oslo Motor Show feiret sitt 10-årsjubileum med biler og motorsykler i alle former og farger til glede for et meget stort publikum i alle årsklasser. Tekst og foto: Jarl Hole. Aldri har det vært sett så mange interessante objekter på Oslo Motor Show. Prosjektleder Tommy Larssen og hans folk har gjort et meget grundig arbeid under forberedelsene til jubileet. Det gleder selvsagt hele motormiljøet seg over. På 10 år har Oslo Motor Show definitivt tatt skrittet opp i eliteserien,

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Denne helgen har Oslo Motor Show feiret sitt 10-årsjubileum med biler og motorsykler i alle former og farger til glede for et meget stort publikum i alle årsklasser.

Tekst og foto: Jarl Hole.

Aldri har det vært sett så mange interessante objekter på Oslo Motor Show. Prosjektleder Tommy Larssen og hans folk har gjort et meget grundig arbeid under forberedelsene til jubileet. Det gleder selvsagt hele motormiljøet seg over. På 10 år har Oslo Motor Show definitivt tatt skrittet opp i eliteserien, og alt tyder på at det vil holde seg der.

Til glede for våre lesere presentere vi en liten appetittvekker i form av en fotocollage fra helgens begivenheter. Vi kommer selvsagt tilbake med en større reportasje i neste nummer av MC-avisa. Følg med, følg med!

Oslo Motor Show handler mye om biler, men spesielle og fantasifulle motorsykler har bestandig vært en del av showet. Så også i år.

Verdens MC-globetrotter nummer 1, Nick Sanders, stilte på standen til Yamaha Vinterbro som ambassadør for den nye Ténéré 700. Det er ikke noe i veien med humøret til Nick. Våre lesere vil få høre mer fra ham i form av en artikkelserie han vil skrive fra sin stor reise for å presentere Ténéré 700 verden rundt.

Auburn Roadster Speedster Boattail 1936. En praktfull bil eid av Anders Jacobsson fra Ytterby, Sverige.

Flotte lastebiler og trucker med unik lakkering og andre utrolige detaljer har sin egen hall under Oslo Motor Show. Her en representant for en typisk amerikansk trekkvogn.

Fantastiske Aerium Brooklyn Choppers Garage tilhørende Peter Forsberg fra Gävle i Sverige. Sykkelen er kjørbar og går på komprimert luft.

En vaskeekte H-D racer fra begynnelsen av 70-tallet med betegnelse XR-750 TT. Den eies av Albert Fiskbäck fra Alingsås i Sverige.

Sigbjørn Gregusson skrev kontrakt og betalte depositum på en Harley-Davidson LiveWire for 5 år siden hos H-D Oslo (Lazy Boyz). På den tiden var det fremdeles ikke sikkert at prosjektet ville bli kommersialisert. På Oslo Motor Show fikk han se og prøvesitte sykkelen for første gang. Sigbjørn vil få sykkelen i sin garasje på Lillehammer i november/desember. MC-avisa gratulerer både H-D Oslo og Sigbjørn.

Sigbjørn til høyre sammen med Tom Sylling, eier av H-D Oslo, og selger Torill Dahl til venstre. H-D Oslo er eneste forhandler av LiveWire i Norge.

Litt av en bil. Ford GT40 Mark1 1966. Bilen eies av Rune Rostrup i Tananger.

Norges bidrag til den internasjonale bilindustrien, «Troll». Kanskje like greit at vi holder oss til fisk og olje?

Praktfull Egli Vincent eid av Dag Sinclair Riise fra Nesttun.

Disse representantene for den oppvoksende slekt gav blanke i superbiler og motorsykler og hengav seg i stedet til BRIO-tog og ditto anleggsutstyr.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse