ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Optimisme i Milano! Europeiske nyheter

Denne uken ble Eicma sin MC-messe arrangert for 75. gang. Arrangøren skryter av at Eicma-messen i Milano er verdenst største tohjuls-messe. I år var det en mindre hall enn i fjor, men for MC-interesserte er dette en fantastisk begivenhet. Her finner du alle nyhetene og det meste av hva som kommer til å selges i Europa i 2018. I denne artikkelen fokuserer vi på de europeiske produsentene. BMW BMW har gjort en fantastisk suksess med sine GS-modeller som har laget en helt ny Adventure-klasse. I

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Denne uken ble Eicma sin MC-messe arrangert for 75. gang. Arrangøren skryter av at Eicma-messen i Milano er verdenst største tohjuls-messe. I år var det en mindre hall enn i fjor, men for MC-interesserte er dette en fantastisk begivenhet. Her finner du alle nyhetene og det meste av hva som kommer til å selges i Europa i 2018. I denne artikkelen fokuserer vi på de europeiske produsentene.

BMW

BMW har gjort en fantastisk suksess med sine GS-modeller som har laget en helt ny Adventure-klasse. I år kommer de med to nye GS-modeller, F750 GS og F850 GS. Ikke la det lure av betegnelsen. Det er den samme motoren på 853 cc som står i begynne modellene. F750 GS yter 77 hk, mens F850 GS har hele 95 hk å slå i borden med. En helt ny scoter med navnet C400X så også dagens lys. K1600B (Bagger) var allere sluppet, men fabrikken hadde laget en mer utstyrt versjon som de kalte K1600 Grand America.

Ducati

En helt ny Panigale med navnet V4 Speciale var blant "hovedpersonene" på Ducati-standen. En helt ny Multistrade 1260/S var også blant nyhetene. Scrambler-serien til Ducati har blitt en stor suksess og fikk stor oppmerksomhet på standen. Scrambler 1100 så dagens lys, og sammen med 400- og 800-kubikkerne blir Ducati Scrambler-serien bare større og større.

Triumph

Denne engelske fabrikken blir bare større og større. De har gått fra en liten produsent til å komme med flere og flere modeller. Triumph har et godt tak i Retro-sjangeren, og nyhetene på denne fronten er i år Speedmaster og Bobber Black. Ellers lanserte Triumph nye Tiger 800 og 1200-modeller. Triumph hadde virkelig brukt mye energi og penger på å få standen til Eicma til å ose av overskudd og framtidstro.

KTM / Husqvarna

Disse to brandene styres fra Østerrike av de samme folka og har kommet som et friskt pust inn i MC-verden de siste årene. KTM har hatt en utrolig suksess med sine Duke-modeller, og i år kommer nyhetene Duke 790. De viste også frem en konsept på en Adventure 790. Husqvarna ser endelig ut til å være klare med både Vitpilen og Svartpilen 401, disse ble vist frem på fjorårets messe, men de skal nå være på vei til din lokale Husqvarna-forhandler. Nyheten er i år er Vitpilen 701 som kommer til å bli en klassiker, de viste også frem et konsept av Svartpilen 701.

Aprilia / Moto Guzzi / Vespa

Piaggio-fabrikken bruker ennå mye penger på Aprilia Racing, men de kunne med glede brukt litt mer penger på utvikling av nye modeller. Disse to merkene får mindre og mindre plass på Piaggio-standen, der Vespa dominerer med sine nydelige scootere. Vespa brukte mye krefter på sin nye elektriske scooter. Moto Guzzi viste frem en Adventure-konsept som de har gitt navnet V85. V7 III kommer også i nye oppgraderte versjoner.

Les om alle nyhetene i vårt dobbeltnummer Norsk MC-Katalog 2018/MC-avisa #1-2018 som kommer i bladkiosken 14. desember!

Trykk på bildene i galleriet under for å se nyhetene i større oppløsning.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse