ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Opplev Sør-Afrika på MC med Leere`s Motorsport i november

For fjerde år på rad inviterer Leere`s Motorsport i Fredrikstad til en MC-reise i særklasse med utgangspunkt i Cape Town. Avreise er 13. november 2019, og det er få ledige plasser igjen. Tekst og foto: Pressemelding. Nå har du muligheten til å oppleve kontrastenes land Sør-Afrika på kryss og tvers på motorsykkel med utgangspunkt fra Cape Town, en av verdens vakreste byer. Turen vil gi deg et lite glimt av hva det afrikanske kontinent har å tilby den eventyrlystne motorsyklist. I 11 dager vil

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

For fjerde år på rad inviterer Leere`s Motorsport i Fredrikstad til en MC-reise i særklasse med utgangspunkt i Cape Town. Avreise er 13. november 2019, og det er få ledige plasser igjen.

Tekst og foto: Pressemelding.

Nå har du muligheten til å oppleve kontrastenes land Sør-Afrika på kryss og tvers på motorsykkel med utgangspunkt fra Cape Town, en av verdens vakreste byer. Turen vil gi deg et lite glimt av hva det afrikanske kontinent har å tilby den eventyrlystne motorsyklist. I 11 dager vil du kjøre gjennom noen av de vakreste delene av Sør-Afrika og se et landskap, en flora og en fause som er helt forskjellige fra det du er vant til i vår del av verden. For de som ønsker det, legges det opp til safari i Kruger-Parken i etterkant av rundturen på sykkel. Kun fem plasser igjen på turen.

Klikk her for å se fullstendig turprogram på Leere`s Motorsport sine nettsider.

Leere`s samarbeidsparter, Reiseakademiet i Fredrikstad, er medlem av Det norske Reisegarantifondet.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse