ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Oppgang i MC-salget i Sverige

De siste tallene fra svenske Moped- och Motorcykel Branschens Riksförbund (McRF) viser at MC-salget i Sverige for de fire første månedene har gått opp 11,9 % sammenlignet med fjoråret. Mopedsalget øker også, dette er gått opp med 6,2 %. Per Johansson, administrerende direktør i McRF, sier: "Dette beviser at interessen fortsatt er stor for motorsykler og mopeder. Å oppgradere til en ny MC er bra i et sikkerhetsperspektiv. Den teknologiske utviklingen har vært rask i de senere årene, med forfine

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De siste tallene fra svenske Moped- och Motorcykel Branschens Riksförbund (McRF) viser at MC-salget i Sverige for de fire første månedene har gått opp 11,9 % sammenlignet med fjoråret. Mopedsalget øker også, dette er gått opp med 6,2 %.

Per Johansson, administrerende direktør i McRF, sier: "Dette beviser at interessen fortsatt er stor for motorsykler og mopeder. Å oppgradere til en ny MC er bra i et sikkerhetsperspektiv. Den teknologiske utviklingen har vært rask i de senere årene, med forfinede ABS-system, effektivt antispinn og dekktrykkmåler som noen eksempler."

Tallene for hele 2015 viser at MC-salget i Sverige totalt gikk opp 14,4 % (totalt 9.424 enheter solgt). Mopedsalget gikk opp 22,8 % (totalt 10.635 enheter solgt) og det ble totalt solgt 2.707 enheter av alle typer motorcross. Totalt ble dette 22.766 tohjulinger.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse