Annonse
Annonse
MC-avisa

Ole Bjørn Plassen og Plassen Roadracing ser mot 2020

Pressemelding:

Publisert:

"Med god og rask kjøring på slutten av sesongen satser Norges raskeste roadracing fører Ole Bjørn Plassen og teamet mot 2020. Den farten Ole Bjørn viste etter han gikk tilbake til Ducati og sitt eget team fra Tack Kawasaki, gav igjen troen tilbake på at det er mulig å etablere seg helt i toppen i det spanske superbike-mesterskapet.

Det som skulle bli en drømmesesong for Ole Bjørn og Jesper med nye sykler og deltagelse i både NM og spansk mesterskap, endte med mye utenomsportslig støy og tilapsnings problemer til nytt merke i Spania. Norges motorsportforbund gikk imot sitt eget reglement og nektet teamet å delta med deres nye sykler i NM og kampen om kongepokal. Dette skjedde etter press fra konkurrenter og deres klubber.

Etter den tragiske behandlingen Ole Bjørn og Jesper fikk av sitt eget forbund, valgte Jesper desverre å legge hjelmen på hylla, mens Ole Bjørn satset videre i Spania med Kawasaki.

Etter den tøffe starten på sesongen der Ole Bjørn ikke fikk det til å stemme med nytt merke og team, gikk han tilbake til sin gamle Ducati når det gjensto 3 runder i Spania. Allerede første helgen på Ducati var farten og smilet tilbake. Ole Bjørn kjørte fort på alle de 3 siste rundene i Spania. Selv om racene desverre endte med en krasj og en teknisk svikt, var teamet superhappy med å være konkurransedyktige igjen.

Årets høydepunkt var definitivt når vi hadde 40 fans, venner og samarbeidspartnere med til Jerez og finalen i spansk mesterskap.

Nå satser teamet videre med Ducati i 2020. Teamet er så heldige at flere av de trofaste samarbeidspartnerne er med på satsingen videre. Selv om teamet er en underdog, biter vi godt fra oss med begrensede treningsmulighter og midler."

#Nyhet

Annonse
Annonse