Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Ole Bjørn Plassen eide NM-åpningen!

Ole Bjørn Plassen tok i helgen 3 av 3 mulige seire på Rudskogen i helgen under åpningen av norgesmesterskapet i roadracing. I tillegg vant han kvalifiseringen begge dager, samt satte ny banerekord. Ole Bjørn og teamet hadde litt ekstra nerver før helgen, siden dette var første racehelg etter byttet til Yamaha R1, men Ole Bjørn gjorde all tvil til skamme.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Plassen RoadRacing Team (pressemelding).
Foto: Rene Skaret.

Løpet var også en del av NM Veka som er et samarbeid med NMF og NRK, der begge løpene på lørdag ble vist direkte på NRK TV. Stor glede for oss da Ole Bjørn viste seg fra sin beste side og kjørte inn til klare seiere i begge løpene. Det var i løpet av dagen også lagt ett lite press på Ole Bjørn angående ny banerekord. Heldigvis så innfridde han. Det smakte godt pyntet litt på sin gamle rekord.

På søndag var det nytt løp, men med litt regn i luften ble det ikke like raske tider. Men nok en gang solid kjøring og stor seiersmargin for Sande-gutten.

Etter en meget vanskelig sesong i 2020, med covid-19 avbrudd og alvorlig krasj under trening, er teamet meget glad for at det er mulig å endelig drive med racing igjen. Selv om det var begrenset med publikum adgang, var det helt perfekt med tv-dekningen. Responsen etter helgen har vært over all forventning. TV-sendingene var meget imponerende, ettersom dette var første gang NRK sendte roadracing innfridde de til gangs. Meget profesjonelt, både filming på banen, intervjuer i depot og kommentatorer. Sendingene fra helgen ligger på www.nrk.no

Ole Bjørn er storfornøyd med sin nye Yamaha R1, selv om det har vært begrenset med muligheter for testing fungere sykkel allerede bra. Det er selvfølgelig rom for forbedringer på hele sykkel/fører pakka. Teamet kommer til å jobbe hardt foran neste NM-runde på ACR i Mo i Rana, for å stille ennå sterkere.

Annonse
Annonse