ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Oktober-fest for petrol-heads

Nå er det ikke mer enn en drøy uke til årets Oslo Motor Show går av stabelen siste helg i oktober. MC-avisa vil være til stede og stå på stand for MC-messen – som kommer i mars 2019. Under følger pressemelding fra Oslo Motor Show. Pressemelding, Oslo Motor Show. Norges største motorshow er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi samler alt som knyttes til fart og moro og lager Norges sprekeste og mest innholdsrike show for alle som liker kjøretøy. Håper vi ses 26.-28. oktober på Norges Va

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nå er det ikke mer enn en drøy uke til årets Oslo Motor Show går av stabelen siste helg i oktober. MC-avisa vil være til stede og stå på stand for MC-messen – som kommer i mars 2019. Under følger pressemelding fra Oslo Motor Show.

Pressemelding, Oslo Motor Show.

Norges største motorshow er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi samler alt som knyttes til fart og moro og lager Norges sprekeste og mest innholdsrike show for alle som liker kjøretøy. Håper vi ses 26.-28. oktober på Norges Varemesse.

Menn som hater el-biler

TV-programmene Norske rednecks og Wunderland viser oss hvordan det er å være ragger eller redneck her i landet. Både til hverdag, og ikke minst til fest. På Oslo Motor Show kan du møte de mest kjente profilene og se bilene deres.

De tar også med seg favorittmusikken: Rövballebandet som spiller på scenen. Dette vil du ikke gå glipp av. Ræggen går!

Barnas Oslo Motor Show

Egen hall for barn i alle aldre med mange aktiviteter som gokart for både små og store. I tillegg blir det LEGO-bygging, konkurranse og trial show!

Scandinavian Truck Trophy

Rundt 20 flotte lastebiler fra Norge, Sverige, Danmark og Finland konkurrerer om pallplass i Scandinavian Truck Trophy i hall E under Oslo Motor Show.

Program

Vi har aktiviteter for små og store motorentusiaster på Oslo Motor Show 26.-28 oktober. Få med deg utendørsshow med blant andre Fredric Aasbø og Lillegul, gokart for barn og ungdom, avduking av supercars, premieutdelinger og mye mer.


Se hele programmet på Oslo Motor Show sin nettside
(åpner i ny fane).

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse