Annonse
Annonse
MC-avisa

Økt salg og sterk markedsandel for Yamahas scootere

Pressemelding (forkortet), Yamaha Motor Scandinavia. Yamahas svært vellykkede utvalg av Sport Scooter-modeller og Urban Mobility-kjøretøy fortsetter å tilby Europas førere et av de bredeste og mest varierte utvalget av 2- og 3-hjulsmodeller fra 125 cc til 560 cc. Selv med de mange utfordringene som den globale pandemien medfører, har Yamahas scootersalg vist seg å være ekstremt sterkt, med nøkkelmodeller som sørger for vekst i deres samlede salg. Dermed har Yamaha forsterket sin markedsposisjon.

Publisert:

Pressemelding (forkortet), Yamaha Motor Scandinavia.

Yamahas svært vellykkede utvalg av Sport Scooter-modeller og Urban Mobility-kjøretøy fortsetter å tilby Europas førere et av de bredeste og mest varierte utvalget av 2- og 3-hjulsmodeller fra 125 cc til 560 cc. Selv med de mange utfordringene som den globale pandemien medfører, har Yamahas scootersalg vist seg å være ekstremt sterkt, med nøkkelmodeller som sørger for vekst i deres samlede salg. Dermed har Yamaha forsterket sin markedsposisjon.

NMAX 125 er den desidert mest populære modell i sin kategori, med en ledende markedsandel så langt i 2021. Dette er et spesielt konkurranseintensivt segment, og etter lanseringen av den oppdaterte modellen i desember 2020 har NMAX 125 konsekvent solgt mer enn sin nærmeste rival med god margin.

Yamaha NMAX 125 leveres i følgende farger for 2022: Milky White (ny), Phantom Blue (oppdatert finish) og Power Grey.

Yamaha NMAX 125 leveres i følgende farger for 2022: Milky White (ny), Phantom Blue (oppdatert finish) og Power Grey.

Yamahas dynamiske XMAX 300 / XMAX 300 Tech MAX Sport Scooter er et etablert navn i 300 cc-kategorien, og har vært ledende på markedet siden den kom i 2017. Denne er også blant de mest solgte i sin kategori og har hele første halvår 2021 knivet om topplasseringen på salgsstatistikken.

Yamaha XMAX 300 leveres i følgende farger for 2022: Icon Blue (ny) og Sonic Grey, mens Tech MAX leveres i fargene: Dark Petrol (ny) og Power Grey.

Yamaha XMAX 300 leveres i følgende farger for 2022: Icon Blue (ny) og Sonic Grey, mens Tech MAX leveres i fargene: Dark Petrol (ny) og Power Grey.

Med klassens laveste vekt og med sin imponerende egenart har Yamahas førsteklasses 3-hjuls Urban Mobility-modell Tricity 300 tatt en solid del av markedet i første halvdel av 2021 til tross for pandemirelaterte produksjonsutfordringer Tatt i betraktning at modellen er en relativt ny modell i dette svært konkurranseintensive segmentet, og likevel tar rundt en fjerdedel av alt salg i konkurranse mot etablerte modeller, viser at Tricity 300 leverer en fin balanse mellom ytelse, stil og verdi.

Yamaha Tricity 300 leveres i følgende farger for 2022: Petrol Blue (ny), Sand Grey (ny) og Gunmetal Grey.

Yamaha Tricity 300 leveres i følgende farger for 2022: Petrol Blue (ny), Sand Grey (ny) og Gunmetal Grey.

Yamaha Genuine Accessories og Apparel:

Yamaha har utviklet en rekke utstyrspakkerpakker og komponenter som Genuine Accessories som enkelt gjør det mulig for eiere av Sport-scootere og Urban Mobility-modeller å tilpasse modellene etter egne ønsker.

Kundene kan bestille utstyrspakker og tilbehør før scooteren leveres, og få det montert av forhandleren før utlevering. Alle enhetene i pakkene kan også kjøpes enkeltvis, og det er dessuten en lang liste med tilbehør som ikke er i de ferdige pakkene. Her finner man bagasjeløsninger, skjermer, beindekker, komfortseter og mange andre produkter.

Yamahas kleskolleksjon inkluderer stilige T-skjorter, gensere, jakker, capser, merkelapper med mer.

MyGarage-app:

MyGarage-appen er en rask og lettvint måte for kundene til å bygge en virtuell Yamaha-scooter med originalt tilbehør mens de sitter hjemme med smarttelefonen eller laptop'en. Med den kostnadsfrie appen kan brukerne legge til eller fjerne tilbehør for å skape sin optimale modell, og sluttresultatet kan sees i 3D fra alle vinkler.

Med MyGarage-appen slipper du å gjette deg frem til hvilket tilbehør du bør montere, og den gjør valget enda enklere for deg som kunde. Tilbehøret du velger kan sendes på e-post til Yamaha-forhandleren din, som kan montere det på den nye scooteren.

For mer informasjon om Yamaha Genuine Accessories og Apparel eller MyGarage gå til www.yamaha-motor.eu

Annonse
Annonse