ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Offroad-tur i Tanzania!

Pressemelding, Indian Adventures. "Indian Adventures AS arrangerer nå offroad-tur i Tanzania Det norske MC-reisebyrået Indian Adventures AS, som er mest kjent for sine MC-turer i Himalaya og Sri Lanka, tar nå steget over til Afrika og lanserer en offroad-tur i Tanzania 26. september til 10 oktober i år. – Våre kunder som har reist med oss i Asia har hatt en ønske om at vi arrangerer turer også i Afrika, sier daglig leder i Indian Adventures AS Jim Lindquist. – Turen vi nå planlegger er et r

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Indian Adventures.

"Indian Adventures AS arrangerer nå offroad-tur i Tanzania

Det norske MC-reisebyrået Indian Adventures AS, som er mest kjent for sine MC-turer i Himalaya og Sri Lanka, tar nå steget over til Afrika og lanserer en offroad-tur i Tanzania 26. september til 10 oktober i år.

– Våre kunder som har reist med oss i Asia har hatt en ønske om at vi arrangerer turer også i Afrika, sier daglig leder i Indian Adventures AS Jim Lindquist. – Turen vi nå planlegger er et resultat av to års planlegging for å få den beste ruten og gode motorsykler. Det er hyggelig å se at turen er mer enn halvfull et døgn etter at den ble lansert 9. mars i år. «Vi la bort alle andre ferieplaner når vi fikk mailen om Tanzania-turen!» var kommentaren til Sigmund Aunan når han tok kontakt for påmelding. Sigmund reiste også med oss i Nepal i høst.

Turen inneholder safari i Ngorongorokrateret og kjøring i Kilimanjaro nasjonalpark. Dette er et eventyr av en tur der du får oppleve Afrika på sitt beste, og der vi opplever offroad-kjøring i Afrikas villmark. Vi bor variert. Fra gode hoteller, til enkel overnatting hos en nomadestamme på savannen. Variasjon og eventyr er det som preger denne turen. Det er mulig å forlenge turen med 5 netter på paradisøya Zanzibar. Det blir treningshelg i juni der deltakerne får frisket opp sine offroad-ferdigheter i forkant av turen."

Se Indian Adventure sin nettside for mer info: www.indianadventures.no

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse