ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Offroad i Tanzania i oktober med Indian Adventures

Pressemelding, Indian Adventures. "Vi er glade for å kunne tilby deg en offroad-tur i Afrikas villmark, nærmere bestemt i Tanzania. I fjor høst hadde vi en pilottur dit, og den overgikk absolutt alle forventninger både når det gjelder kjøring, natur og dyreliv, en helt unik tur! Vi gjentar derfor suksessen til høsten og gir deg muligheten til å bli med. Turen inneholder safari i Tarangire National Park og kjøring med fantasisk utsikt mot Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell. Dette er et eventyr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Indian Adventures.

"Vi er glade for å kunne tilby deg en offroad-tur i Afrikas villmark, nærmere bestemt i Tanzania. I fjor høst hadde vi en pilottur dit, og den overgikk absolutt alle forventninger både når det gjelder kjøring, natur og dyreliv, en helt unik tur! Vi gjentar derfor suksessen til høsten og gir deg muligheten til å bli med.

Turen inneholder safari i Tarangire National Park og kjøring med fantasisk utsikt mot Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell. Dette er et eventyr av en tur der du får oppleve Afrika på sitt beste og der vi kombinerer offroadkjøring med dyreliv i Afrikas villmark. Vi bor variert fra gode hoteller til camp ved en nomadestamme. Variasjon og eventur er det som preger denne turen.

Det er også mulig å forlenge turen med fem netter på paradisøya Zanzibar.

Vi har kun få plasser igjen.

Klikk her for å lese mer om turen.

Velkommen med på en uforglemmelig MC-tur i Øst-Afrika!"

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse