Annonse
Annonse
MC-avisa

Offisielle bilder av CB500X og NC750X

Tokyomessen handlet mye om konseptsykler og motorer men det kom da noe fast fisk ut av showet også. De som ikke synes det er så interessant å se hva som foregår i de forskjellige designernes fantasi og som tror at konsept ikke har noe med virkeligheten å gjøre kunne nyte synet av Hondas oppgraderte CB500X og NC750X slik de kommer til å se ut - ikke bare som teasere eller skisser. Etter å ha sett bildene kan vi slå fast at Honda har en felles designide for alle sine X-modellerog den er slett ikke

Publisert:

Tokyomessen handlet mye om konseptsykler og motorer men det kom da noe fast fisk ut av showet også. De som ikke synes det er så interessant å se hva som foregår i de forskjellige designernes fantasi og som tror at konsept ikke har noe med virkeligheten å gjøre kunne nyte synet av Hondas oppgraderte CB500X og NC750X slik de kommer til å se ut - ikke bare som teasere eller skisser.

Etter å ha sett bildene kan vi slå fast at Honda har en felles designide for alle sine X-modellerog den er slett ikke ille! Syklene har et moderne, småbrutalt utseende som harmonerer godt med det de gir seg ut for å være: Adventure - uten å ta steget helt ut. Med andre ord: Småpent, effektivt og typisk Honda.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse