ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

OBS: Fake Arai hjelmer!

Den japanske hjelmprodusenten Arai har gått ut med en advarsel som gjelder falske Arai hjelmer: På Ebay ligger uekte Arai RX-7V-hjelmer ute til en pris som bare er en sjettedel av det en ekte Arai koster. Kopiene er ikke bare kopier – de er så dårlige at de er direkte farlige å bruke. Arai arbeider etter meget strenge sikkerhetskrav, og det er en av årsakene til at merket er så populært blant konkurranseførere. Kopiene utnytter Arais renomme til å lure kunder, og den som i siste omgang taper me

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den japanske hjelmprodusenten Arai har gått ut med en advarsel som gjelder falske Arai hjelmer: På Ebay ligger uekte Arai RX-7V-hjelmer ute til en pris som bare er en sjettedel av det en ekte Arai koster. Kopiene er ikke bare kopier – de er så dårlige at de er direkte farlige å bruke.

Arai arbeider etter meget strenge sikkerhetskrav, og det er en av årsakene til at merket er så populært blant konkurranseførere. Kopiene utnytter Arais renomme til å lure kunder, og den som i siste omgang taper mest på det er brukeren – når det virkelig er behov for å ha en god hjelm.

Skygg altså unna superbillige hjelmer med Arai-merke på Ebay. De er direkte livsfarlige. Regelen er – som alltid – at hvis noe synes å være for godt til å være sant, er det som regel slik.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse